Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elhiszed? 9 hónapig nem...

Elhiszed? 9 hónapig nem tudta, hogy terhes?

Figyelt kérdés

[link]

A gyerek mozdulatlan volt? És a mensije? Én ezt nem hiszem el.

2011. márc. 18. 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Kb fél órája olvastam a cikket.

Kamu. Én a második babámat várom, én sem vagyok modell alkat, de azért a rúgás, az rúgás...

2011. márc. 18. 22:16
 2/17 A kérdező kommentje:
Ugye? Én is így gondolom. Egy magzat rúgása az biza rúgás.
2011. márc. 18. 22:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A travel&living tv-csatornán is van ilyen műsor, ami hasonló szülőket mutat be, nem hinném, hogy mind kamu.

Végül is ha rendesen menstruált közben és nem nőtt nagyot a hasa, plábe ha alapból se volt vékony, max. azt hiheti hízott.

És nem mindenkinél vannak rosszullétek sem.

2011. márc. 18. 22:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán, de elöfordul, egy osztálytársam járt igy. Végig megvolt a menzesze, a baba csak nagyon keveset mozgott, összesen 5 kilóval lett nehezebb, és senkinek sem tünt fel, hogy esetleg terhes lehet, mert az alakja nem változott sokat, csak kicsit kövérebb lett.

Egészségügyi képzésben vettünk részt, és még a növéreknek meg orvosoknak sem volt akár csak gyanus is, annyira nem volt feltünö, söt együtt zuhanyoztunk is minden müszak végén és akkor se gondoltunk volna erre.

Amikor rosszul lett, elöször vakbélre gyanakodtak, és csak az ultrahangnál derült ki, hogy szülni fog.

2011. márc. 18. 22:18
 5/17 anonim ***** válasza:

ma is lesz nem sokára:

[link]

2011. márc. 18. 22:19
 6/17 anonim ***** válasza:
A Discovery Travel & Living-en van egy műsor, az a címe, hogy "Nem tudtam, hogy terhes vagyok". Még meg nem szültem (2 hete) szinte minden nap néztem. Minden műsorban 2 olyan esetet mutatnak be, amikor a kismama nem tudja, hogy terhes. Sokszor megdöbbentő dolgok vannak benne. Számomra is hihetetlen, hogy nem érzi pl hogy mocorog a baba, nem látszik a hasán semmi. De ha tényleg van ilyen, akkor elég sokszor előfordulhat, ha ilyen sokat be tudnak mutatni.
2011. márc. 18. 22:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Látom, már többen is írtátok ezt a műsort.

Szerintem se kamu, előfordulhat.

2011. márc. 18. 22:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Ha valami vérzés van is, nem lehet normális menstruáció, hiszen a méh nyálkahártyája nem válhat le, akkor megszakadna a terhesség. De oké, ezt nem veszi észre. Nem kötelező sokat hízni, én is 8 kilót híztam csak, de mégis akkora hasam volt mint egy ház. De oké, nem volt nagy hasa. Na de nem mozog a gyerek benne??? Ezt el nem hiszem, aki volt már terhes, az tudja, hogy a magzat nem is olyan gyenge, mint amilyennek tűnik. Volt, hogy szabályosan feljajdultam. Nincs ember aki ezt nem veszi észre hónapokon át.
2011. márc. 18. 22:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Annyi sületlenséget össze tudnak hordani, és van aki el is hiszi ezeket?!

Biztosan van az a túlsúly (120 kg felett), de ha már szült, na az kétséges, hogy nem veszi észre! Azért tud rúgni a magzat, meg az állandó wc-re járás......

2011. márc. 18. 22:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Holnap délelőtt ismétlik, akkor megnézem, kíváncsi vagyok, akkor lehet létezik ilyen, de számomra ez akkor is furcsa!
2011. márc. 18. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!