Elhiszed? 9 hónapig nem tudta, hogy terhes?
Kb fél órája olvastam a cikket.
Kamu. Én a második babámat várom, én sem vagyok modell alkat, de azért a rúgás, az rúgás...
A travel&living tv-csatornán is van ilyen műsor, ami hasonló szülőket mutat be, nem hinném, hogy mind kamu.
Végül is ha rendesen menstruált közben és nem nőtt nagyot a hasa, plábe ha alapból se volt vékony, max. azt hiheti hízott.
És nem mindenkinél vannak rosszullétek sem.
Ritkán, de elöfordul, egy osztálytársam járt igy. Végig megvolt a menzesze, a baba csak nagyon keveset mozgott, összesen 5 kilóval lett nehezebb, és senkinek sem tünt fel, hogy esetleg terhes lehet, mert az alakja nem változott sokat, csak kicsit kövérebb lett.
Egészségügyi képzésben vettünk részt, és még a növéreknek meg orvosoknak sem volt akár csak gyanus is, annyira nem volt feltünö, söt együtt zuhanyoztunk is minden müszak végén és akkor se gondoltunk volna erre.
Amikor rosszul lett, elöször vakbélre gyanakodtak, és csak az ultrahangnál derült ki, hogy szülni fog.
Látom, már többen is írtátok ezt a műsort.
Szerintem se kamu, előfordulhat.
Annyi sületlenséget össze tudnak hordani, és van aki el is hiszi ezeket?!
Biztosan van az a túlsúly (120 kg felett), de ha már szült, na az kétséges, hogy nem veszi észre! Azért tud rúgni a magzat, meg az állandó wc-re járás......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!