Elhiszed hogy ki lehet hordani úgy egy babát hogy nem veszed észre hogy terhes vagy? Én nem. Nézitek travelról azt a műsort?
Van ilyen, egy évfolyamtársam járt igy (egészségügyis méghozzá). Egész végig megvolt a menzesze, alig volt hasa - csak 5 kilót hizott, de azt se feltünöen hasra, a mozgások se voltak se erösek, se gyakoriak, ezért inkább bélmozgásoknak tartotta. Se az oktatók, se az orvosok, se a növérek nem gyanakodtak, az osztálytársaknak sem tünt fel még a zuhanyzóban sem.
Aztán rosszul lett - az orvosok elöször epegörcsre gondoltak, és igencsak meglepödtek, amikor kiderült, hogy jön a baba.
A barátnőmmel így volt. Még nekem bőgött, hogy kicsit meghízott...én sem vettem észre. Egy nap begörcsölt, kórházba vitték. Másnap hiába hívtuk, az egész baráti kör azt hitte, nagy baj van...
Ő hívott később, hogy még fel sem dolgozta, de van egy babája.
16 évesek voltunk.
A család bármely meglepő, örült neki, gyakran meglátogatjuk, neki szerencséje volt.
Hát lehet ha egy fiatal lány esik így teherbe az talán nem veszi észre (jobban mondva nem gondolja hogy az baba lehet), de én olyat is hallottam akinek már volt gyereke és "nem vette észre hogy terhes"
Nekem két gyerekem van mind a kétszer észre vettem hogy terhes vagyok....
A párom nagynénje így szülte első gyerekét: azt hitték, vakbél...
Nem hinném, hogy a Discovery brahiból leforgatna sok-sok részt kamuból, hiszen DOKUMENTUMfilmről beszélünk...
Én nézem mindig. Nagyon furcsállom, de ettől függetlenül biztos van ilyen. Nekem az a fura, hogy a magzatmozgást nem észlelik. Jó, persze a lepénytapadás is számít, de mindegyik olyan nőnél, aki ebben a műsorban szerepel?
Még az a fura, hogy a "színészek" általában vékonyak, a valós anyuka meg az ellenkezője. Merthogy nem híztak. Na igen, a telt nőkön nem olyan feltűnő egy pocak, de amikor a színész ráfekszik a szülőágyra, és tök lapos.... Fura. Azért az ilyen részletekre jobban figyelhettek volna, amikor a műsort készítették.
Én már 3szor szültem, nem tudom hogy nem lehet észrevenni a terhességet.
De ezektől eltekintve most is nézem ezt a műsort:)
azt még el tudom képzelni, h v.ki 4-5 hónapig ne vegye észre (mert esetleg addig nem mozgott észrevehetően a baba, és a hasa nem lett nagy) ...de hogy a terhesség végéig ne jöjjön rá ...az azért elég hihetetlen.
talán egy felvilágosítatlan, vallásosan nevelt 13-4 éves tinilánynál még elhinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!