Igaz hogy a második baba hamarabb megvan mint az első?
Figyelt kérdés
gyorsabb lefolyású a szülés?2011. márc. 3. 18:31
11/15 anonim válasza:
nekem 5 év telt el a két szülés között.és 20 órával gyorsabban jött a kicsi de az a fájdalom..uhhh kegyetlne volt...sajna állitolag még emlékezett a méhem mit kell csinálni és azt jo györsan csinálta:D
12/15 anonim válasza:
14:39-es! Hasonlóan pocsék szülésem volt igaz "csak" 17 órás.Borzasztó élmény volt nekem a szülés a mai napig eszembe jut:(Hogy a jóégbe vetted rá magad hogy visszamenj és szülj mégegyet? Már eltelt több mint egy év de nálunk szerintem egykeség marad.
13/15 A kérdező kommentje:
sziasztok pont a kiirt napon megszületett a kislányom míra 3450g és 54 cm, sima gyors szülés volt, a kérdésemre a válasz is megvan hajnal 3 kor kezdödött rendszertelen fájásokkal fél óráig nem tudtam eldönteni csak jóslók e, aztán szabályozódott 5 percesekre, megvártuk a 4 órát bementünk a korházba fél ötkor értünk be 1 óra mulva a kezemben volt a kisasszony. nekem az első babaám is ennyi idő alatt született meg. de ez most az utolsó félórában elég húzós fájásokkal járt. de tul vagyunk rajta és minden rendben van.
2011. márc. 12. 17:43
14/15 anonim válasza:
Gratulálok és jó egészséget mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!