Igaz hogy a második baba hamarabb megvan mint az első?
Nem törvényszerű, de a legtöbb esetre igaz.
Az egész gyorsabb és enyhébb lefolyású.
Nekem az első szülés kb. másfél óra volt. Nagyon gyorsan történt minden, mire felocsúdtam, már kinn is volt a kislányom.
A második szülés burokrepesztéstől számítva kb. két és fél óra volt (előtte nem éreztem semmilyen fájást, ezért azt nem számítom bele). Viszont sokkal fájdalmasabb volt. Azt hittem, hogy ottmaradok. Igaz, a kisfiam 4200gr volt. Valószínű emiatt is volt olyan rettentően fájdalmas.
18 napja szültem meg a harmadik gyermekemet. Szintén gyors szülés. Olyan 2 óra. Előtte itthon vajúdtam, de nem volt olyan vészes. Mondjuk nekem magas a fájdalomküszöböm. De a vajúdás most kifejezetten kellemes élmény volt és rendesen csodálkoztam, mikor körülöttem már a tolófájásokra készültek, meg hívták a gyerekorvost. Nem éreztem, hogy már ott tart a szülés.
Úgyhogy nálam háromszor is bejött a papírforma, amit egyáltalán nem bánok.
19hónap van a két gyerek között. Első 18óra pocsék szülés, 38.héten.
Második 2:45 alatt megvolt mindennel(első fájástól az értesítő smsek kiküldéséig volt ennyi)(vajúdás-kitolás-varrás-"pelusozás") 41.héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!