Vajúdás közben milyen tüneteid voltak a fájások mellett (hányinger stb. )?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 12:46
2/17 anonim válasza:
Én a vége fele hánytam is.Pedig még inni sem engedtek!
3/17 anonim válasza:
Én is fáztam! S remegtem is, egyrészt attól, hogy fáztam, másrészt szerintem a fájdalomtól.
4/17 anonim válasza:
Hol a hideg veríték vert ki és vacogtam, hol meg irdatlanul melegem lett (bár közben állítólag a kezeim+lábaim meg a homlokom jéghideg volt végig)
hányingerem nem volt, de sokszor erősen megszédültem (gondolom amikor a görcsök elvonták a vért, vagy nemtom)
5/17 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi más tünetem..."csak" fájt.. :)
6/17 anonim válasza:
hányinger, de csak mig nem hánytam!:)
7/17 anonim válasza:
1.baba: Semmi, viszont szülés után rázott a hideg, remegtem, fekve elájultam.
2.baba: semmi, viszont 1szer elkértem a vesetálat, mert azt hittem hányni fogok, de nem sikerült. Nem volt hányingerem, csak egyszer hirtelen azt éreztem, hgy na odahányok:D 10 másodperc volt az egész.
9/17 anonim válasza:
Hasmenés, és a végén hánytam is. Azt mondták, azért, mert a májat nyomja.
10/17 anonim válasza:
Semmi különös tünetem nem volt. Fájdalom,fájdalom,fájdalom... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!