Szülés után milyen "kellemetlen" tüneteid voltak?
ebben a sorrendben:(((((
6 hete szültem, 2. baba
csak izzadás volt, de csak az első pár hétben.
Viszont volt még egy, amit nem írtál, folyamatosan szellentettem, de a hüvelyemen keresztül is, illetve főleg onnan!Elég fura volt, de elmúlt, lassan 6 hónapja szültem, első baba
Vizelet és puki visszatartási gondok. :S :)
De ez kb. meg is maradt így 3 gyerek után. Ha erősen köhögök, vagy nagyot tüsszentek....
Sok pattanás. A normál "tisztulás" leállt a terhesség alatt, és sok cucc a szülés utáni 2hétben így távozott. Egy csapat pattanásos tinin nem volt annyi, mint akkor rajtam(mindenemen)
Ja és folyton folyik a tejem:):)
Ezen túl más nem, szerencsére.
- természetesen a gát fájdalma, de kb. az 5. naptól már tudtam ülni, aztán egyre jobb és jobb lett.
- a wc-zés csak hashajtóval ment (egy ideig azzal se) olyan 10 napig
- aranyér sajnos kijött,már az első nyomásoknál megtapogattam a kezemmel és éreztem, hogy jön ki. hát ez ilyen, de fokozatosan visszamegy majd.
- nekem a szoptatás is hoz magával kellemetlen dolgokat: az első pár nap konkrétan fáj, aztán a csöpögéssel nem tudok mit kezdeni. (belövelléskor nekem hőemelkedésem lett. ha kis csomókat érzel, azokat ki kell masszírozni, nehogy mellgyulladás legyen belőle!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!