A szegedi Női Klinikán nem lehet látogatókat fogadni?
Figyelt kérdés
Mondjuk az egyértelmű, hogy ha járvány van akkor nincs látogatás. De ha nincs , akkor bejöhetnek a látogatók?2008. febr. 2. 12:28
1/2 anonim válasza:
Szia én tavaly szeptemberben voltam a klinikán két napot és bejöhetett a férjem .Az igaz hogy elméletileg csak a látogatási időben jöhetett be de volt olyan hogy később 8-9 körül ment el este.Gondolom most sem változott sokat a látogatási idő csak ha járvány van.Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
Látogatót fogadni alanyi joga minden betegnek (és egészségesnek is persze :)), kivéve persze a járványok idején. A látogatóank pedig kötelessége a kórházi szabályok betartása, a lábadozók pihenésésnek érdekében. Ahol ez a kettő egyensúlyban van, ott szerintem nincs cirkusz a látogatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!