Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire jó az intimtorna szülés...

Mire jó az intimtorna szülés előtt?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy jó, ha valaki csinálja szülés előtt, de nem érte, mert ettől szűkebb leszek viszont a babának az kell, hogy kitáguljak majd. Bocsánat a hülye kérdésért. Ha valaki eltudná nekem mondani annak örülnék.:)
2011. febr. 26. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az intim torna nem szűkít. A hüvelyi izmokat erősíti. Egyes törzseknél a nőknek annyira erős a hüvelyük, hogy képesek tárgyakat kilőni vele. Már bánom, hogy nem kezdtem el az intimtornát az első terhességemmel. Most kezdtem el csinálni, és már érzem a változást. Szex közben jobban érzem a partnerem. Mert bizony erre is jó a hüvely torna. Bármikor elkezdheted. Állítólag könnyebb lesz szülni, ha erősítesz hüvelyben, és én ezt el is hiszem.
2011. febr. 26. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy belekérdezek. Első váalszoló, vettél könyvet, vagy DVD-t?? Én is zeretném csinálni, csak tanácstalan vagyok, hogy könyv, DVD, vagy kinek a módszere alapján.
2011. febr. 26. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!Ajánlhatok neked egy oldalt?Én innen rendeltem intim torna DVD-t,kismamáknak is lehet végezni.Teljesen ingyenes,és pár nap alatt hozta is a postás.Rendeld meg,nagyon jó!

[link]

2011. febr. 26. 10:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2011. febr. 26. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a Kriston intímtornát csináltam.
2011. febr. 26. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm, megnézem az oldalt.
2011. febr. 26. 11:59
 7/8 melcsiboszi ***** válasza:

Én is azt a tornát csinálom kb. két hónapja, amit belinkelt az egyik előttem hozzászóló, és tényleg jó! Sztem nem szűkebb leszel tőle, inkább rugalmasabb, és nem esel annyira szét, mert vannak benne has-, hát, comb-, és karizomgyakorlatok is, amiket kismamák is végezhetnek, és így elvileg könnyebben könnyebben regenerálódik a hasfal meg minden a szülés után. Amúgy szülés utánra is vannak gyakorlatok a DVD-n.

39. hetes kismama

2011. márc. 9. 11:10
 8/8 anonim válasza:

Ez a CoreMum valóban teljesen ingyenes? Szállítási ktg. vagy a DVD ára?

Én még "csak" 8 hetes vagyok de gondolom az nem baj ha már most elkezdem nem?

2012. máj. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!