Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál...

2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál telhetnek el napok a szülésig?

Figyelt kérdés

Nektek 2 ujjnyi méhszáj állapotnál mikor indult meg a szülés?

Fájásaim nemigen vannak, csak keményedés, derékhúzódás, és "alig tudok menni"érzés, mert a baba nagyon lent van.

37-38. hetes kismama vagyok

2011. febr. 24. 14:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a gratulációkat.

Igen, megszületett 24-én a kislányunk.

Délután fél 6-ra értünk be a kórházba, akkor bő 2 ujjnyi volt a méhszáj.

Mondták, hogy sétáljunk és 20 óra körül jöjjünk vissza. Egész végig sétáltam, nem ültem le, nem pihentem.

Visszamentünk, 20.30-kor megvizsgált a doki, akkor már bő 3 ujjnyi volt a méhszáj.

Átöltöztem, sétáltam még egy jó fél órát a szülőszobában.

Ezalatt a séták alatt voltak a fájások, de elviselhetőek voltak, 2 percesek.

Megvizsgáltak megint, és ekkor repesztettek burkot.

Már a szobáig alig tudtam visszamenni, egybefüggő, nagyon erős fájások jöttek.

Feltettek a ctg-re, de nagyon fájt, így egy kicsit lefeküdhettem az apáknak kijelölt ágyra.

22 óra körül szóltam, hogy nyomnom kell.

Berohant még 4-5 szülésznő, gyorsan a lábamra húzták a "csizmát" és nyomtam. 5. nyomásra kint volt az én icipici kislányom.

37+4 napra (nincs elszámolva) 4250gr!!!!!-al, 52 cm-el.

Érzéstelenítőre, infúzióra, semmire sem volt idő, kívül-belül repedtem, varrtak utána 1 órát -ez volt a legrosszabb része a szülésnek.

Sem én, sem a baba nem cukros, csak így megnőtt.

Azért írtam le a szülés élményemet (mert tényleg az volt), hátha érdekel titeket vagy erőt tudtok belőle venni.

1. baba 2 nap szüléssel, oxitocinnal alig akart világra jönni, most pedig villám szülés volt. Érdekes.

Köszönöm mégegyszer a gratulációkat

2011. márc. 3. 15:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyesek voltatok!Még 1x GRATULÁLOK!Szintén 2 gyerekes anyuka
2011. márc. 3. 15:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok erőt és egészséget kívánok a babának és a mamának egyaránt!
2011. márc. 3. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!