2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál telhetnek el napok a szülésig?
Nektek 2 ujjnyi méhszáj állapotnál mikor indult meg a szülés?
Fájásaim nemigen vannak, csak keményedés, derékhúzódás, és "alig tudok menni"érzés, mert a baba nagyon lent van.
37-38. hetes kismama vagyok
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a gratulációkat.
Igen, megszületett 24-én a kislányunk.
Délután fél 6-ra értünk be a kórházba, akkor bő 2 ujjnyi volt a méhszáj.
Mondták, hogy sétáljunk és 20 óra körül jöjjünk vissza. Egész végig sétáltam, nem ültem le, nem pihentem.
Visszamentünk, 20.30-kor megvizsgált a doki, akkor már bő 3 ujjnyi volt a méhszáj.
Átöltöztem, sétáltam még egy jó fél órát a szülőszobában.
Ezalatt a séták alatt voltak a fájások, de elviselhetőek voltak, 2 percesek.
Megvizsgáltak megint, és ekkor repesztettek burkot.
Már a szobáig alig tudtam visszamenni, egybefüggő, nagyon erős fájások jöttek.
Feltettek a ctg-re, de nagyon fájt, így egy kicsit lefeküdhettem az apáknak kijelölt ágyra.
22 óra körül szóltam, hogy nyomnom kell.
Berohant még 4-5 szülésznő, gyorsan a lábamra húzták a "csizmát" és nyomtam. 5. nyomásra kint volt az én icipici kislányom.
37+4 napra (nincs elszámolva) 4250gr!!!!!-al, 52 cm-el.
Érzéstelenítőre, infúzióra, semmire sem volt idő, kívül-belül repedtem, varrtak utána 1 órát -ez volt a legrosszabb része a szülésnek.
Sem én, sem a baba nem cukros, csak így megnőtt.
Azért írtam le a szülés élményemet (mert tényleg az volt), hátha érdekel titeket vagy erőt tudtok belőle venni.
1. baba 2 nap szüléssel, oxitocinnal alig akart világra jönni, most pedig villám szülés volt. Érdekes.
Köszönöm mégegyszer a gratulációkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!