2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál telhetnek el napok a szülésig?
Nektek 2 ujjnyi méhszáj állapotnál mikor indult meg a szülés?
Fájásaim nemigen vannak, csak keményedés, derékhúzódás, és "alig tudok menni"érzés, mert a baba nagyon lent van.
37-38. hetes kismama vagyok
Igen, nagyon lent van a feje. A mérete pedig egy 40. hetes babáénak felel meg. A hasam is leereszkedett. 2. baba.
1. babánál zárt méhszájjal indították a szülést, ami 2 napig tartott.
Én kerek 38hetesen mentem vizsgálatra a dokihoz, aki vizsgálat közben felkiáltott, hogy jesssus, nem vettem észre, hogy már két ujjnyira nyitva a méhszáj?? Hát nem- tehát nem tudom mikortól volt nyitva... Azelőtt 34hetesen még zárt volt.
Ez reggel volt, kb 9kor a vizsgálat, de sztem ennek hatására indulhatott el a szülés. Hazamentem, majd 2körül szóltam a férjemnek, hogy menjünk már vissza a dokihoz, mert olyan furca érzésem van- fájásom nem volt, csak néha nyilalt a hasam. Mire visszaértünk kb 4re, már 3ujjnyi volt a méhszáj és egy óra múlva már anyuka voltam.
Elég könnyű szülésem volt. :-)
Könnyű szülést neked is!
Kedves Utolsó válaszoló!
Háááát valami hasonló szülést szeretnék én is. A múltkori eléggé megkínzott.
1 hete mégcsak ujjbegynyi külső nyitott méhszájam volt.
Délelőtt volt a vizsgálat, most délután vissza kell mennem. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Hát akkor drukkolok, hogy tényleg minden könnyen simán menjen!!!
Kisfiu- kislány lesz?
Gratulálok és sok sikert!
:-)
Szia!
Nekem 1 ujjnyi felpuhult méhszájam volt a 38.héten, és 40+2 szültem:)
az alig tudok menni érzés tényleg utalhat arra ,hog hamarabb jön a baba?
Most 36+5 hetes vagyok, de a héten már alig tudtam menni, de a méhszáj még teljesen zárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!