Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál...

2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál telhetnek el napok a szülésig?

Figyelt kérdés

Nektek 2 ujjnyi méhszáj állapotnál mikor indult meg a szülés?

Fájásaim nemigen vannak, csak keményedés, derékhúzódás, és "alig tudok menni"érzés, mert a baba nagyon lent van.

37-38. hetes kismama vagyok

2011. febr. 24. 14:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én a 25. héttől nyitva 2 ujjnyira , majd a 32 héttől 3 ujjnyira és a fiamat túlhordtam
2011. febr. 24. 14:20
 2/23 anonim ***** válasza:
Ezzel simán kihordhatod végig szerintem is!
2011. febr. 24. 14:29
 3/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az alig tusok menni érzés előbb utalhat arra, hogy hamarabb megszülsz. Az már jelentheti, hogy a baba bwefordult a szülőcsatornába. Nekem 1,5 hétig volt így szülés előtt.
2011. febr. 24. 14:30
 4/23 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon lent van a feje. A mérete pedig egy 40. hetes babáénak felel meg. A hasam is leereszkedett. 2. baba.

1. babánál zárt méhszájjal indították a szülést, ami 2 napig tartott.

2011. febr. 24. 14:33
 5/23 anonim ***** válasza:

Én kerek 38hetesen mentem vizsgálatra a dokihoz, aki vizsgálat közben felkiáltott, hogy jesssus, nem vettem észre, hogy már két ujjnyira nyitva a méhszáj?? Hát nem- tehát nem tudom mikortól volt nyitva... Azelőtt 34hetesen még zárt volt.

Ez reggel volt, kb 9kor a vizsgálat, de sztem ennek hatására indulhatott el a szülés. Hazamentem, majd 2körül szóltam a férjemnek, hogy menjünk már vissza a dokihoz, mert olyan furca érzésem van- fájásom nem volt, csak néha nyilalt a hasam. Mire visszaértünk kb 4re, már 3ujjnyi volt a méhszáj és egy óra múlva már anyuka voltam.

Elég könnyű szülésem volt. :-)

Könnyű szülést neked is!

2011. febr. 24. 14:35
 6/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Háááát valami hasonló szülést szeretnék én is. A múltkori eléggé megkínzott.

1 hete mégcsak ujjbegynyi külső nyitott méhszájam volt.

Délelőtt volt a vizsgálat, most délután vissza kell mennem. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.

2011. febr. 24. 14:38
 7/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor drukkolok, hogy tényleg minden könnyen simán menjen!!!

Kisfiu- kislány lesz?

Gratulálok és sok sikert!

:-)

2011. febr. 24. 14:43
 8/23 anonim ***** válasza:
Nekem aznap burkot repesztett a szülésznőm...37+3 hetes voltam,reggel mentem NST-re.2 ujjnyira voltam nyitva.Azt mondta,délután látni akar,mert ha tovább nyílok,felesleges várni(szintén 2. baba).A hasam lent volt,a buksija beékelődött,és bemenetre nyomott volt(ám se fájásom,se keményedésem nem volt).Vissza mentem,már több,mint 2.5 ujjnyi voltam.A baba 3 óra alatt lett meg,infúzió,gátmetszés,mindenféle beavatkozás nélkül,3090 grammal,és 53 centivel.Hasonló gyors és könnyű szülést!
2011. febr. 24. 16:43
 9/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 1 ujjnyi felpuhult méhszájam volt a 38.héten, és 40+2 szültem:)

2011. febr. 24. 23:10
 10/23 anonim ***** válasza:

az alig tudok menni érzés tényleg utalhat arra ,hog hamarabb jön a baba?

Most 36+5 hetes vagyok, de a héten már alig tudtam menni, de a méhszáj még teljesen zárt.

2011. febr. 25. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!