2 ujjnyi, felpuhult méhszájnál telhetnek el napok a szülésig?
Figyelt kérdés
Nektek 2 ujjnyi méhszáj állapotnál mikor indult meg a szülés?
Fájásaim nemigen vannak, csak keményedés, derékhúzódás, és "alig tudok menni"érzés, mert a baba nagyon lent van.
37-38. hetes kismama vagyok
2011. febr. 24. 14:19
11/23 anonim válasza:
2 ujjnyi után 2 órával már a kezembe volt a baba, a menni alig tudok érzésem megvolt,mintha egy labdát tettek volna a lábam közé.
Szerintem du-n már nem jssz haza,pakkal menj.
Gyors szülést kívánok és jó egészséget nektek!
12/23 anonim válasza:
GRATULÁLOK A KÉRDEZŐ KISMAMINAK, MERT TEGNAP ÉJJEL NAGYON ÜGYESEN ÉS GYORSAN MEGSZÜLT :)
13/23 anonim válasza:
Akkor mi is tiszta szívből gratulálunk neki! :) De nem tudtuk meg.....fiú vagy lány a kisangyal?
Jó egészséget kívánunk nekik!
14/23 anonim válasza:
Van összefüggés? Ha a fiamat 5 napal túlhordtam, és indították a szülést, akkor a másodikkal is hasonló várhat rám? Vagy ő akár korábban is jöhet?
15/23 anonim válasza:
upsz ezt nem ide akartam, bocsi!
16/23 anonim válasza:
Tényleg megszült, honnan tudjátok??
Gratulálunk, ügyes volt!!
17/23 anonim válasza:
KISLÁNY LETT :)
(ismerem a kérdezőt :) )
18/23 anonim válasza:
ó de jó neki!
Én is, én is szeretnék!
nagyon gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!