Hogyha teljesen zárt méhszájnál reped meg a burok akkor azt észre lehet venni valahogy?
Én is így voltam,kiírás előtt 1 nappal,éjszaka arra ébredtem hogy folyik valami.Felkeltem,akkor elkezdett ömleni még jobban a magzatvíz,megvártam míg a nagy része elfolyik,utána lezuhanyoztam,majd hívtam a mentőket,férjem pont éjszakás volt:( Kizárt hogy nem vennéd észre.
Amúgy én egész napi oxitocin infúzió hatására sem tágultam semmit,így este 9-kor megcsászároztak.
Remélem Neked gyorsabban megy majd,bár én egyáltalán nem bántam hogy császárral szültem.
4hós kisfiú anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Nálam alapból prog. császár lesz pénteken, de bevallom őszintén mivel már a második császár így kicsit teli a gatya..:( Bár aktív voltam, 3 hétig nagyon komoly fájdalmaim voltak. Remélem a második nem visel meg ennyire majd.
gratulálok a picihez!
Szia, nem tudok érdemlegest választ adni.
De most töltöttem 3napot a kórházban, szobatársamnak, most lesz a 3,császárja! Elmondása szerint, az első borzalmas volt, a másodikat szinte meg sem érezte....
Lehet neked hasonló lesz, kívánom neked...
Csak azért írtam le hátha picit megnyugtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!