A "kinyíló" méhszájnál is feljutnak a kórokozók vagy ahhoz teljesen nyitott méhszáj "kell"?
Elkezdett kinyílni a méhszájam és a doki akármit ad, mégis kitenyészik a baci. Félek, nehogy burokrepedést kapjak.
26. hetes kismama
Mit gondoltok, így is feljutnak a bacik?
Jesszus.
Azt hittem, ha burokrepedés van, akkor az a terhesség vége. Még nem is hallottam olyat, mint amit írtál. Minden jót neked is, egészséges kisbabát.
Köszönöm szépen! Nekem nagy mázlim volt, mert felül repedt, és kevés folyt el, maradt elég víz a picinek. Ő is, én is jó állapotban vagyunk, így maradhatott odabent. Erre elég kicsi ilyenkor az esély, de mondom, mázlista vagyok. :) Nem lehetett nagy repedés, begyógyult. Ugyanúgy, ahogy amniocentézisnél is kilyukasztják a burkot, majd beforr. Persze ott csak pici luk van. A jó doktor bácsi szerint, akár a 40. hétig is húzhatom így. :)
Viszont próbálj nem aggódni, nem akartalak ijesztgetni!! Nem lesz semmi baj, felszálló fertőzés kb. 5%-ában fordul elő a terhességeknek, és akkor sem mindig csinál zűrt! Ha meg kiderül a tenyésztésből, konkrétan milyen baci, kapsz célzott kezelést, és elmúlik! De ha mégis baj volna, (erre minimális az esélyed, hiszen az 5% töredékéről van csak szó) akkor is volna esélye már a babádnak! De erre tényleg ne is gondolj! Minden szépet és jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!