Rettenetesen félek a szüléstől! 35 hetes kismama kinek milyen élményei vannak?
szia
én 36+4 hetes vagyok, én is nagyon, de nagyon félek, mondjuk az elején még azt gondoltam,hogy majd én eda nélkül is végigcsinálom, aztán amikor néha begörcsöl a hasam annyira pánikba esek, hogy sírva fakadok , hogy mi lesz.
Próbálok nem gondolni rá, azért sokaknak nem is lenne tesója ha annyira szörnyű lenne, meg ott az eda, ami állítólag sokat segít.
Hol fogsz szülni?
Minden jót
Szia!
Én is szülés előtt állok, egyik nap bepánikoltam, a férjem mondta erre, hogy ezzel már kicsit elkéstem.-)
Végül is igaz, már kár aggódni, ha meg már beindul, akkor meg izgulni már nem lesz időd. Nekem már a 2. lesz, az első nem volt túl könnyű, most remélem, hogy a 2-at már pozitívabban fogom tudnio megélni. De egy biztos, hogy mindenképpen megéri 1000 szeresen is egy kis drágáért! Gondolj bele, hogy pár óra szenvedésért egy életet kapsz. A kettőt nem lehet összehasonlítani szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!