32 hetes kismama vagyok. Éjszaka rettenetesen szenvedek. Ti is? Bővebben lent.
Én is tekeredek állandóan, nyitott ablak, és vagy 5 kispárnával alszok. De minden fordulásra felkelek, ha más nem pisilni... kényelmetlen. De valamit valamiért... és nem akarlak elkeseríteni, de később még gázabb lesz.
37 hkm
Szia!
Szintén 32. hetes vagyok.
Én úgy oldom meg, hogy a nyitott ablak alatt alszom és ha kell, akkor akár kétszer is fürdök egy éjszaka.
A kényelmetlenséget úgy szoktam mérsékelni, hogy párnákkal ékelem ki magam, aminek az a baromi nagy hátránya, hogy ha fordulni kell, akkor variálhatom át az egész ágyat.
Nekem sem valami pihentetőek az éjszakáim.Igazán sehogy sem jó.Sok a savam,emiatt nem tudok rendesen lefeküdni vízszintesen,mert rögtön fulladok.A lábaim vizesednek,így elvileg azt is magasabban kéne pihentetni,de csak a bal oldalamon,kb.4-5 párnával kényelmes úgy-ahogy...
Na akkor most el lehet képzelni a pózt...:D
És a folyamatos pisit ne is említsem.Mire behelyezkedem,kezdhetem előről az egész pereputtyot átrendezni.Hát ez van:)Ilyenkor kismanóm hálásan gyomron rúg,feljön a vacsi én meg már csak nevetek kínomban.
Kitartás,édes teher ez!
34 hetes kismami
Ismerős! Hogy oldottam meg? Sehogy. Szenvedek. Hiába minden ablak nyitva, folyik rólam a víz. És amikor még a babám is mozog, nem hajlandó aludni a pociban, és sehogy sem jó... Szerencsére mostmár ennek az őrült meleg nyárnak vége, jön a normális idő 22-25 fokkal, ami estére 12-14 fok körül lesz, így már ha a babám hagy, és levegőt is fogok kapni, akkor jól fogok aludni. Sajna sokszor nehezen kapok levegőt. De már nincs sok ebből az éééédes teherből! :)
Nyugodt szép éjszakákat!
35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!