Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismama vagyok, és...

37 hetes kismama vagyok, és már rettenetesen szenvedek! Van valami mód, hogy esetleg hamarabb szüljek?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek bolondnak, de valami rettentő tüneteim vannak, és a dokim is azt mondta, hogy a baba is már 3 kiló felett van, és nagyon szeretnék már megszülni... A lányom is 3 héttel hamarabb született 3 kilo 30-al, és 53 centivel és már előre rettegek hogy 4 kiló feletti baba legyen, mert nem tudnám akkor természetesen megszülni...
2009. ápr. 23. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hat en mindent kiprobaltam,semmi se segitett.az en kicsim is 37 hetesen mar 3 kgvolt most vagyok 39 hetes esmeg nem szultem!felek hogy nagy lesz mert en csak 62 kg vagyok es 160 cm!de nyugi allj ugy hozza hogy sikerulni fog,es minden rendben lesz!puszika
2009. ápr. 23. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne tudnád? A fiam 4480 grammal született, könnyen és gyorsan! Szerintem ez nem elsősorban a baba méretétől függ, hogy hogyan szülsz. És ha már van egy gyerkőc, a többi annál könnyebben születik. Majd a kicsid tudni fogja, meddig van szüksége bent maradni. Kitartás!
2009. ápr. 23. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosom folyton azt emlegette, hogy ezen a "problémán" a férjem segíthet :-)))
2009. ápr. 23. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hónapban már tiltanak a szextől, mellbimbó ingerlésétől, mert méhösszehúzódást, szülést idézhet elő.

Nálad akkor ez lehet a javasolt terápia, nem ? :)

2009. ápr. 23. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az aggályaidat de kérlek gondold át,nem biztos hogy jó ha már most megszületik,lehet hogy neki még szüksége van arra a 2-3 hétre.Nekem is voltak ilyen gondolataim a második terhességnél és 40 hétre szültem,mert a lányom igy akarta:) most 29 h vagyok és néha már most túl lennék rajta de hát ez ugye badarság!Szóval,sok sok kitartást kivánok neked!Muszájból ne induljon el a szülés,lehet hogy még nincsen készen rá,lehet hogy még nincsen beékelődve stb ,igy is lehet belőle császár nem csak a nagy súly miatt.
2009. ápr. 23. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom,ezt a pár hetet már miért nem lehet kibirni? Más azon aggodik,nehogy hamarabb szüljön,mint kéne...

Bizd a természetre. Az uh-os sulym,r,s meg közel se pontos.

2009. ápr. 23. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
sulymérés
2009. ápr. 23. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd segítségül a homeopátiát,azzal szelíd módon segíthetsz a szervezetednek a szülés megkönnyítésében és elindításában.Igyál málna levél teát minden nap és vegyél a Caulophillum 5CH-ból minden HÉTKÖZNAP 1x5 golyót,amit nyelv alatt kell elszopogatni és minden VASÁRNAP Arnica 15CH-ból 1x5 golyót.A szülés megindulásakor a Caulophillum 15 CH-ból és a Cimicifuga 9CH-ból negyedóránként felváltva 5-5 golyót a kitolásig,kitolásnál Arnica 15CH-ból 1x5 golyót és szülés után is 1x5 golyót.Másnaptól pedig a Delphynium Staphigsagria 15CH-ból napi 2x5 golyót pár napig,amíg fáj a gátseb.Gyógyszertárban meg tudod ezeket rendelni és azért érdemes megkérdeznia dokit,hogy megengedi-e a szülőszobában a homeopátiás szereket,de a legtöbb orvosnak nincs ellene kifogása,hiszen ezek ártalmatlan készítmények,csak segítenek a szülő nőnek,ártani biztosan nem fognak!
2009. ápr. 24. 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy ismerősömtől hallottam,hogy a lépcsőzés és ebben az előre haladott állapotban a szeretkezés ami segíthet.

28 hetes km

2009. ápr. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!