37 hetes kismama vagyok, és már rettenetesen szenvedek! Van valami mód, hogy esetleg hamarabb szüljek?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek bolondnak, de valami rettentő tüneteim vannak, és a dokim is azt mondta, hogy a baba is már 3 kiló felett van, és nagyon szeretnék már megszülni... A lányom is 3 héttel hamarabb született 3 kilo 30-al, és 53 centivel és már előre rettegek hogy 4 kiló feletti baba legyen, mert nem tudnám akkor természetesen megszülni...2009. ápr. 23. 20:09
1/9 anonim válasza:
hat en mindent kiprobaltam,semmi se segitett.az en kicsim is 37 hetesen mar 3 kgvolt most vagyok 39 hetes esmeg nem szultem!felek hogy nagy lesz mert en csak 62 kg vagyok es 160 cm!de nyugi allj ugy hozza hogy sikerulni fog,es minden rendben lesz!puszika
2/9 anonim válasza:
Már miért ne tudnád? A fiam 4480 grammal született, könnyen és gyorsan! Szerintem ez nem elsősorban a baba méretétől függ, hogy hogyan szülsz. És ha már van egy gyerkőc, a többi annál könnyebben születik. Majd a kicsid tudni fogja, meddig van szüksége bent maradni. Kitartás!
3/9 anonim válasza:
Az orvosom folyton azt emlegette, hogy ezen a "problémán" a férjem segíthet :-)))
4/9 anonim válasza:
Az utolsó hónapban már tiltanak a szextől, mellbimbó ingerlésétől, mert méhösszehúzódást, szülést idézhet elő.
Nálad akkor ez lehet a javasolt terápia, nem ? :)
5/9 anonim válasza:
Megértem az aggályaidat de kérlek gondold át,nem biztos hogy jó ha már most megszületik,lehet hogy neki még szüksége van arra a 2-3 hétre.Nekem is voltak ilyen gondolataim a második terhességnél és 40 hétre szültem,mert a lányom igy akarta:) most 29 h vagyok és néha már most túl lennék rajta de hát ez ugye badarság!Szóval,sok sok kitartást kivánok neked!Muszájból ne induljon el a szülés,lehet hogy még nincsen készen rá,lehet hogy még nincsen beékelődve stb ,igy is lehet belőle császár nem csak a nagy súly miatt.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom,ezt a pár hetet már miért nem lehet kibirni? Más azon aggodik,nehogy hamarabb szüljön,mint kéne...
Bizd a természetre. Az uh-os sulym,r,s meg közel se pontos.
8/9 anonim válasza:
Hívd segítségül a homeopátiát,azzal szelíd módon segíthetsz a szervezetednek a szülés megkönnyítésében és elindításában.Igyál málna levél teát minden nap és vegyél a Caulophillum 5CH-ból minden HÉTKÖZNAP 1x5 golyót,amit nyelv alatt kell elszopogatni és minden VASÁRNAP Arnica 15CH-ból 1x5 golyót.A szülés megindulásakor a Caulophillum 15 CH-ból és a Cimicifuga 9CH-ból negyedóránként felváltva 5-5 golyót a kitolásig,kitolásnál Arnica 15CH-ból 1x5 golyót és szülés után is 1x5 golyót.Másnaptól pedig a Delphynium Staphigsagria 15CH-ból napi 2x5 golyót pár napig,amíg fáj a gátseb.Gyógyszertárban meg tudod ezeket rendelni és azért érdemes megkérdeznia dokit,hogy megengedi-e a szülőszobában a homeopátiás szereket,de a legtöbb orvosnak nincs ellene kifogása,hiszen ezek ártalmatlan készítmények,csak segítenek a szülő nőnek,ártani biztosan nem fognak!
9/9 anonim válasza:
Szia!
Egy ismerősömtől hallottam,hogy a lépcsőzés és ebben az előre haladott állapotban a szeretkezés ami segíthet.
28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!