A medencetályi fekvésű magzatoknál 33 hetes korban mekkora esély van arra, hogy beforduljon időben és természetes úton jöjjön világra?
Nekem az első babám ugyanígy keresztben feküdt bennem. Már a második (12 hetes) ultrahangon úgy volt. Mindig ugyanott mozgott a lábacsjája, a bal oldalamnál. Kb a 33 hét közepén egyik reggel arra ébredtem, hogy a gyomrom alatt mozog a lábacska.
Én is nagyon paráztam, mert a harántfekvésű baba autómatikusan császárt jelent. Csak azt tudom mondani amit az én dokim is mondott nekem. A baba bármikor megfordulhat. Nem számít, hogy most hogyan fekszik. Csak az, mikor a szülés megindul, akkor hogyan fekszik majd. Lehet hogy csak szülés előtt 1-2 nappal fordul fejfekvéses tartásba.
Szia! Még megfordulhat. Nekem az első fiam faros volt a 26 héttől. Ő nem fordult meg. Igy császárral született. A második fiam viszont 30hetes koráig volt farfekvéses,utánna szépen megfordult,igy tudtam természetes uton szülni.
De van olyan,akinek szülés előtt pár nappal fordult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!