Császárosoktól hallottam: hiányzik a "természetes" szülés "élménye". Ezt tényleg legtöbben így érzitek?
Nem értem miért lettem lepontozva,mikor előre bocsájtottam,hogy a magam nevében beszélek,vagyis csak a saját érzésemet írtam le.
Azért lett volna számomra kudarc a császár,mert azt éreztem volna,hogy még arra sem vagyok képes amire a legtöbb nőstény állat.Vagyis arra nem lettem volna képes amire eredetileg rendeltettem.DE MÉG EGYSZER HANGSÚLYOZOM EZEK AZ ÉN ÉRZÉSEIM,és engedtessék meg nem,hogy azt érezzek,és gondoljak amit akarok!
Utolsó válaszolónak üzenném. Hogy lehet ilyet írni egyáltalán gondolni.Hálát adok az égnek, hogy az orvos technológia ennyit fejlődött és lehetőség van rá hogy kiszűrjék azokat a gondokat, amik a szülés folyamán veszélyeztetik a baba vagy az anya életét, egészségét. Saját tapasztalat. Nem tervezett császáros révén első babával 24 óra, a másodikkal 15 óra vajúdás után kötöttünk ki a műtőben.Ha nem így történik mind a két babám halva születik. Ha választhattam volna megkíméltem volna a babáimat a szenvedéstől.És nem az én fájdalmaimról beszélek, hanem arról hogy talán nem kellett volna a piciknek ennyit szenvedni a kijutásért. Ja és persze utána a gyomormosás fájdalmait átélni.
Csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy örüljön a babájának akár hogy is születettett a lényeg hogy egészséges legyen. Mivel lenne jobb egy természetes uton született oxigénhiányos babával élni az életet????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!