Mijen érzés megszülni egy kisbabát?
Figyelt kérdés
utánna nem hiányzik egy kicsit hogy nem a pocakodban van?2008. febr. 1. 08:51
2/4 anonim válasza:
A szülés szerintem egyáltalán nem jó érzés, sőt, de amit utána rögtön érzel, az nagyon jó!!!:-) Én még nem hallottam senkit, hogy hiányzott volna neki a pocakból a baba, szerintem időd se lesz ilyeneket gondolkodni. :-)
3/4 anonim válasza:
Nővéremnek vagy 2 hétig enni sem volt kedve a szülés után. Előtte ugye mindig azért evett, hogy a baba nőjön. Utána meg hirtelen üresnek érezte magát. Szerintem ez a gyermekágyi depresszió. Szerencsére hamar túljutott rajta.
4/4 anonim válasza:
bocsi, h most írok erre. visszamentem az időben. amikor ezt a kérdést tárgyaltátok ki, épp szültem. 2008. 02. 01. 10óra 27-kor született meg a fiam. szerintem jó érzés, a kellemetlen részeket meg olyan gyorsan törli az agy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!