Mar letelt a 6 het a szules ota es ferjem mar varja az "elso akciot"persze turelmes volt eddig is, termeszetes szules volt repedes nelkul. Tapasztalatok, fajni fog?
Sajnos nekem még 2 hónap után is fájt, de én repedtem szülés közben, így gátat is varrtak meg méhszájat is.
Harmadik-negyedik hónapban már élvezni is tudtam:-)
Kérd a férjedet az óvatosságra és szólj neki, hogy ha fáj.
Kis türelem szükséges:-)
En kulfoldon elek es itt azt mondjak hogy akkor csinalhatod amikor akarod szules utan, nem kell 6 hetet varni. (fura is volt amikor hallottam)
Szoval en nem vereztem mar 2 het utan es ugy dontottunk hogy nagyon ovatosan megprobaljuk a 3. heten. Egyaltalan nem fajt! Kis sikositot azert hasznaltunk. Termeszetes uton szultem ,igaz nem volt oltesem egy sem.
Mind 2x gátmetszéssel szültem. Az elsőnél 5 hetet bírtam,amikor először elkaptam Apát.
Másodjára már a 3. héten össze bújtunk...
Elég száraz voltam,de a párom óvatos volt,és hamar belejöttem mind a 2 első alkalommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!