Végig lehet csinálni a szülést hang nélkül?
Én is csendben szültem!A kitolásnál, nyögdécseltem az erőlködéstől, vagy inkább úgy mondanám, hoyg mikor a nyomás végén kifújom a levegőt annak volt hangja!A vajúdás alatt, nem nagyon adtam ki hangot!Örültem hogy levegőt kaptam :)
Viszont én a fályások szünetét végig beszéltem:) Pedig nem kaptam fájdalomcsillapítót egyáltalán!
Nálunk rászóltak a mellettem levő kismamira, hogy fogja be... (a dokim azt mondta neki azért mert engem zavar..., én meg két fájás közben mondtam, hogy engem nem érdekel, hogy ő mit csinál, én a saját gyerekemre koncentrálok)
Szóval nekem eszembe sem jutott ordibálni...
A fájás...Nekem a legjobban egy hatalmas mensis görcsre hasonlítottak,meg a derekam fájt nagyon nagyon, de az is belül...Szóval leírhatatlan, de megéri!Az egyetlen kínlódás az életben aminek a legnagyobb értelme van!
Szép szülést kívánok, Nekd miharabb!Ne félj tőle, úgy próbálj rá gondolni, hogy végre találkozol a babáddal!Meglátod, megsimogathatod a puha kis bőrét, meglátjátok kire hasonlít, a kis lábujja, a kis arca, minden porcikájában felfedezel majd valakit! :) Jaj én imádok Anya lenni!
15 hós kislány anyuja!
Nagyon boldog babázást kívánok :)))))
Én csendben szültem 2szer, másodjára énekeltem:) altatót a fiamnak, Ő már akkor ugyan régen aludt itthon. Kitolásnál nyafiztam, hogy nem jönnek a fájások, pihi legyen, de azt is a bajszom alatt.
Egyedül a varrás, méhtisztítás alatt szentségeltem, a szülésznő és a doki azt mondta, h azt szabad, ficeregni nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!