Néhány játéknál lefagy a gép a véletlenszerűen, a következőképpen: Megáll a kép, hang megy tovább, semmit nem lehet csinálni. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
(Nem reagál az egér, ctrl+alt+del, alt+f4, alt+tab is hatástalan.) aztán kb 10 mp múlva a képernyő a szürke vagy barna egyik árnyalatát veszi fel, még néhány mp és a hang nagyon lelassul. A gépet ilyenkor újraindítom (nem resettel, mert az is bekavar néha). Régebben nem volt ilyen probléma. Én a videókártyára gyanakszom. Win 7 32 bit, AMD négymagos (negyedik mag feloldva) 3,1 GHZ proci, ATI Radeon HD 4670 1GB, 4GB RAM (amiböl a 32 bit miatt 3,25 van használatban).2011. júl. 11. 13:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem is a VGA-d lehet, biztos melegszik. Ellenőrízd GPU-Z programmal. Abba lehet log-olni is a hőfokokat! De ha simán leteszed a játékot és gyorsan megnézed akkor is láthatod, hogy mennyire forrik. Ebben a 37 fokban nem csoda, hogyha melegszik és nem bírja. Újrapasztázás, kitakarítás valamennyit segíthet, valamint Ati Tools-ból fentebb lehet venni a venti fordulatszámot.
2/7 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a programot, és olyan játéknál, amelyiknél nem fagy le a gép, majdnem eléri a 70 fokot, de átlagosan olyan 65. Elég magasnak tűnik.
2011. júl. 11. 18:14
3/7 A kérdező kommentje:
De mi ez a paszta? még nem hallottam róla
2011. júl. 11. 18:38
4/7 anonim válasza:
Lényegében egy hővezető krém. A borda és a gpu közé kell kenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Az normális hogy a GPU-Z a Fan Speedhez fixen 0%ot jelez, illetve a másik ilyen sorba azt írja -- RPM?
2011. júl. 12. 15:41
6/7 anonim válasza:
Hűha az nem normális. Forog a venti ha megnézed a kártyát? ha forog de lassan, akkor ati tools-ból fel kell szabályozni a hűtést. Lehet nem forog ez akár hibás driver miatt is lehet. Mert gondolom nem passzív vga-van dolgunk. Passzív (csak bordás) hűtésüeknél szokott 0 % lenni...
7/7 A kérdező kommentje:
Forog és nem tűnik lassúnak. Lehet valami más lehet a gond
2011. júl. 13. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!