3 hét és szülök. Helyesen gondolom az alábbiakat? Akik már szültek, azokhoz is szólnék.
Kell bevinnem nagy betétet? Az lehet sima éjszakai always is? Mire is kell? Császáros leszek egyébként.
Szoptatós melltartóm nincsen. Elég, ha viszek simát és teszek bele betétet? (lehet külön kapni cici betétet)
Mert sok melltartóm van, levehető pántú, ezért gondoltam, hogy akkor nem veszek újat.
Ha bent tartanak több napig a műtét miatt, akkor a tápszert a kórház adja addig, vagy azt nekem kell ott kikevernem stb. (mert később fog megjönni a tejem, állítólag a császárosoknál nem azonnal indul be)
Remélem nem gond, hogy ezeket feltettem nektek.
Köszönöm
Én is sima melltartót vittem, melltartóbetéttel
Nekem elég volt sima éjszakai, sőt harmadnap alig volt vérzésem, hála a dokimnak:)
A tovább válaszokat is köszönöm! Megnéztem, és nincs nagyobb méretű melltartóm, tehát a hálóing mellé azt is beszerzek.
Meg hát a betéte és a Tena betéte is.
Remélem nekem is lesz tejem, mert egyenlőre a cickóim olyan normálisak, nem néznek ki szoptatós ciciknek. Nincsenek megduzzadva sem. Ezért tartok picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!