3 hét és szülök. Helyesen gondolom az alábbiakat? Akik már szültek, azokhoz is szólnék.
Kell bevinnem nagy betétet? Az lehet sima éjszakai always is? Mire is kell? Császáros leszek egyébként.
Szoptatós melltartóm nincsen. Elég, ha viszek simát és teszek bele betétet? (lehet külön kapni cici betétet)
Mert sok melltartóm van, levehető pántú, ezért gondoltam, hogy akkor nem veszek újat.
Ha bent tartanak több napig a műtét miatt, akkor a tápszert a kórház adja addig, vagy azt nekem kell ott kikevernem stb. (mert később fog megjönni a tejem, állítólag a császárosoknál nem azonnal indul be)
Remélem nem gond, hogy ezeket feltettem nektek.
Köszönöm
tápszert te nem vihetsz be, azt majd az ottani gyerekorvos ítéli meg hogy kell-e és ha kell akkor az ő ajánlására majd adnak a babádnak!... addig elég lesz neki az előtej, valamint adnak neki folyadékot...
Elég a sima melltartó is melltartóbetéttel, de tény hogy praktikusabb a szoptatós, nálunk 100% pamut a múltkor akciósan 1000 ft volt és jó volt.
Én már 2x szültem, hüvelyi szülésem volt de kellett a Tena betét, neked is kell majd hiába császáros leszel, de neked lehet elég lesz a vastag eü. betét az éjszakai....
Embere válogatja, de szerintem a sima always oda kevés lesz. Nálam legalábbis a normál menstruációs vérzés többszöröse távozott a szülés után. Ha nem akarod félóránként cserélni, akkor érdemesebb lenne a Tena betétet választani.
Szoptatós melltartó nélkül túl lehet élni, nekem legalábbis remekül sikerült.
A tápszert a kórház adja - legalábbis nálunk így volt és nem is nekem kellett kikevernem vagy megetetnem vele, hanem azt ők csinálták meg éjszaka.
Jó babázást!
attól ,hogy császáros vagy, neked is alul fog kifolyni a trutyi. Nagy seb lesz a méheden, ahogy leválik a méhlepény, meg leválik az egész nyálkahártya. Olyan lesz, mint egy erős menstruáció.
talán sima éjszakai is elég (nekem nem volt az) és kell vinned
Melltartót, ahogy akarod, de számíts rá, hogy mikor
beindul a tej, kb 2szeresére nől majd
sokat tedd majd mellre, és beindul a tej, addig kap majd kaját, ne izgulj, bár nem sokat adnak nekik, kibírják
Szia!
Császáros szülésnél nem tudom,mennyire és meddig fogsz tisztulni odalennt, én hüvelyi úton szültem,és nekem abszolút szükségem volt nagy betétre,ezt gyógyszertárban is beszerezheted,ott a Tena Ladynek van erre változata, de ez még mindig a legnagyobb.Én a Brendonban vettem hatalmas betétet,amin mosolyogtam is,milyen nagy,de nekem jól jött! Szoptatós melltartó helyett jó a lecsatolható pántos is, ha nem push up, és nagyon kényelmes. Tápszert én kaptam a kórházban, szerintem ezt adnak mindenhol.
Szia!
Én simán szültem és vittem éjszakai alwayst is meg a vastag tena-t, mert nem tudtam melyik fog beválni. Nekem az éjszakai always vált be, nem bírtam elviselni azt a vastag, kemény betétet a lábam között:-)
Nekem egyáltalán nem volt szoptatós melltartóm, sport melltartót hordtam és soha nem kellett bele betét, nem csöpögött a cicimből a tej. Egyébként vittem melltartó betétet, csak nem kellett használnom.
Tápszert pedig nem adnak az újszülöttnek (legalábbis nálunk), még a császárosnak sem. Akár 3 napig is elég az előtej, ami neked is lesz.
Én császáros lettem végül, és nekem nem volt elég a normál betét, Tena extrát használtam. Attól még, hogy császáros vagy, ugyanúgy ki kell tisztulnia a szervezetednek, ez pedig vérzéssel jár. Szerintem jó ha van nálad nagyobb betét!
Ha könnyen ki tudod kapcsolni a melltartót, akkor nem kell szoptatós melltartó. Én mondjuk vettem, egyszerűbb a használata, mint a többi melltartónak. De abba is ugyanúgy tettem betétet külön, mert az is átázott volna...azért szoptatós melltartó a neve, mert elől kikapcsolható rész van rajta, nem kell magadról lehámozni az egészet, de nincs benne semmi "tejfelszívó anyag", abba is kell betét (már ha lesz annyi tejed és folyni fog).
Nálunk nem adtak tápszert a babának, 2 óra után már hozták is a babát, cicire tették. 2 nap alatt jött meg a tejem, de előtte is volt előtej, amivel jól elvolt a baba. A kisbabáknak vannak vésztartalékaik, nem kell megijedni. Ha pedig mindenáron tápszereznék, akkor azt a kórházban adják és megcsinálják neki, nem neked kell kevergetned.
Tena betét. Nem emlékeztem a nevére.
Köszönöm a válaszokat!
Melltartóm van, bár lehet mindegyik pici, felpróbálom a héten az összeset, hátha van nagyobb is.
Nem értem...a babáknak adnak tápszert a kórházban? Minek?
Vagy nem szándékozol szoptatni?
Bocsi, csak nem értem, miért írják sokan a tápszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!