MI az a jóslófájás? Nekem még soha nem volt, az baj? Nehezebben fogok szülni? Keményedni szokott közbe a pocim, ez lenne az?
Figyelt kérdés
40. hetes kismami2009. febr. 12. 16:06
1/5 anonim válasza:
Szia!
Attól hogy esetleg nem volt jóslófájásod(vagy esetleg nem érezted ilyen is van) nem jelent semmit a szülésre nézve. A jóslófájásnál nemcsak keményedik vagy nem keményedik, inkább alul lefelé görcsölget és fájdogál.
Könnyű szülést!
2/5 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem volt fájásom amikor az oxitocint beadták csak akkor igazán én császárral szültem de ez nem jelent semmit érezni fogod ne aggódj...!jó egészséget
3/5 anonim válasza:
Nekem sem volt sem jóslófájásom, sem keményedésem, a 41. hétem indították meg szülést.
A mostani terhességemnél sincs még (37. hét) és keményedni sem szoktam.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem sem volt jóslófájás. A 41. héten szültem természetes úton. Rendesen tágultam, 6 óra alatt meglett manóka. Normális jájások voltak, nem volt semmi gond:)
5/5 anonim válasza:
Én most voltam bent egy éjszakát a kórházba joslófájások miatt.Annyira nagyon fájt,hogy azt hittük szülni fogok,de aztán elmúlt.Mondtam is az orvosnak ha a josló ennyire fáj mi lesz ha tényleg igazi lesz?Nagyon fájt..Lehet talán jobb is az ha nálad nem jelentkezik.Könnyű szülést:) 38 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!