Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Novemberben szültem és kb....

Novemberben szültem és kb. egy hónapja van, hogy nyomó érzést érzek ott lent, mintha ki akarna szakadni néha nagyon fáj, olyankor le is kell ülni vagy összeszorítani magam. Miért ilyen rossz és fájdalmas?

Figyelt kérdés
A dokimnak még nem mondtam mert nincs itthon elment sielni jövö héten jön haza. Volt már valakinek ilyen érzése ha volt mi ez???? Ja és a férjemmel az eggyüttlét az katasztrófa van amikor az is fáj ha odanyul.
2009. febr. 12. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen orvossal kéne beszélned. Nekem is van, hogy néha olyan furán érzem a méhem körül, de egyáltalán nem fájdalmas. Ha megerőltetem magam, vagy sietek, akkor az oldalam fájdul meg, erre azt mondta az orvosom, hogy akkor ne siessek. Az együttlétnek pedig egyáltalán nem kéne már fájnia, de persze lehet, hogy mindenki másként regenerálódik.
2009. febr. 12. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne eröltesd meg magad pihenj ha lehet minél többet,ha megjött a dokid menj el hozzá.
2009. febr. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!