Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szóltok ahhoz, hogy már...

Mit szóltok ahhoz, hogy már nem engedélyezik az együttszülést?

Figyelt kérdés

Engem nagyon bánt! Szomorú, hogy csak úgy döntenek egyik pillanatról a másikra, hgy nem lehet bent velünk a párunk. Életünk egyik legszebb megismételhetetlen pillanatában megfosztanak attól a jogtól hogy együtt legyünk a gyermekünk apjával és együtt adjunk életet a kis jövevénynek.

Akik így döntöttek hogy nem lehet bent az apuka, annak csöppnyi szíve sincs! Miért kell megfossztani ettől az érzéstől a kismamát és a kispapát? Hiszen erre a nagy napra várunk 9 hónapot!!! Nem?

Mi van akkor ha legközelebb meg nem adatik meg a kisbaba fogadás valamilyen tragikus dolog miatt. :(

Miért nem dönthetik el a kismamák, hogy bent legyen -e a kispapa a szülésnél vagy sem? Csak ennyi jog illesen meg minket kismamákat, hogy ebben hagy döntsünk mi, hiszen másban nem dönthetünk!

Ha egészséges a kispapa és amúgy is beöltöztetik meg maszkot kap, akkor miért kell így kitolni a leendő szülőkkel?

Így is izgulnak a kismamik, de most még jobban, hogy most mikor engedik meg hogy bent legyen az apuka is!

Ez a babának se jó! Családi harmóniának se. Apukának és anyukának se! Akkor mire jó?

Ha én kívánhatnék most a kórháztól és az ANTSZ-től akkor az apás szülés engedélyeése lenne. :)

2009. febr. 12. 11:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én jelen pillanatban úgy érzem, hogy be sem mennék szülni a férjem nélkül (persze ha be kell menni, nem tudnék mást tenni). Egyszerűen nem merném végigcsinálni. Én Pécsen fogok szülni most a napokban valamikor, nekem kedden mondták, hogy egy hozzátartozó bent lehet szülésnél, aztán utána látogatás nincs amíg bent vagyunk a kórházban. De nekem elég, ha apuka a vajúdás és a szülés idején fogja a kezemet és bíztat, aztán azt a 3-4 napot már ki lehet bírni, főleg, hogy már ott van a baba is. Kitartást mindenkinek. 39+3 hetes
2009. febr. 12. 16:30
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

Sziasztok!

Az egri kórházban is látogatási tilalom van 10.-e óta.

Ma voltam NST-én és megkérdeztem,hogy apuka ott lehet e?

Azt mondták,hogy végülis igen,mert úgyis megvizsgálják előtte,hogy nem -e beteg,meg kap maszkot is.Plusz azt is mondták,hogy úgysem lehet teljesen kivédeni,mert eleve van egy pár anyuka aki influenzásan megy szülni. Remélem hamarosan lezajlik ez a járvány és mire én szülök már nem lesz gond.

Üdv:36 heteske

2009. febr. 12. 16:35
 23/24 anonim ***** válasza:
77%

16:30-as vagyok.

Hát igen, mi van akkor, ha az Anyuka influenzás és ő viszi be a bacikat? Azt nem mondhatják neki, hogy: Bocsi, most inkább ne gyere, majd pár nappal később. Vagy szülés után őket külön szobában helyezik el, és nem is találkozhatnak a babájukkal???

Én nem vagyok influenzás (legalábbis remélem), de már hetek óta fáj vagy a torkom vagy a bal mandulám (már kezdek hozzászokni). Sok mindent kipróbáltam már, hogy meggyógyuljak, de 100%-osan semmi sem segített, úgyhogy én is betegen fogok bemenni szülni. Hát ez van, de remélem a legjobbakat.

2009. febr. 12. 16:39
 24/24 A kérdező kommentje:

itt még esélyt se adnak hogy megvizsgálják! :(

Kitartás!

2009. febr. 12. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!