Mit szóltok ahhoz, hogy már nem engedélyezik az együttszülést?
Engem nagyon bánt! Szomorú, hogy csak úgy döntenek egyik pillanatról a másikra, hgy nem lehet bent velünk a párunk. Életünk egyik legszebb megismételhetetlen pillanatában megfosztanak attól a jogtól hogy együtt legyünk a gyermekünk apjával és együtt adjunk életet a kis jövevénynek.
Akik így döntöttek hogy nem lehet bent az apuka, annak csöppnyi szíve sincs! Miért kell megfossztani ettől az érzéstől a kismamát és a kispapát? Hiszen erre a nagy napra várunk 9 hónapot!!! Nem?
Mi van akkor ha legközelebb meg nem adatik meg a kisbaba fogadás valamilyen tragikus dolog miatt. :(
Miért nem dönthetik el a kismamák, hogy bent legyen -e a kispapa a szülésnél vagy sem? Csak ennyi jog illesen meg minket kismamákat, hogy ebben hagy döntsünk mi, hiszen másban nem dönthetünk!
Ha egészséges a kispapa és amúgy is beöltöztetik meg maszkot kap, akkor miért kell így kitolni a leendő szülőkkel?
Így is izgulnak a kismamik, de most még jobban, hogy most mikor engedik meg hogy bent legyen az apuka is!
Ez a babának se jó! Családi harmóniának se. Apukának és anyukának se! Akkor mire jó?
Ha én kívánhatnék most a kórháztól és az ANTSZ-től akkor az apás szülés engedélyeése lenne. :)
Jé! Ezt nem is hallottam! Nemár! Biztos igaz? Hol hallottad?
Na ha ez így van, nagyon bánt engem. Nem is tudom mi lett volna, ha nincs ott a párom.
Én sem hallottam! és ez mikortól lép érvénybe?
nekem a dokim se mondta még ezt, pedig tegnap voltam nála...
egy 22 hetes kismami
Szió!
A Flór Ferenc kórházban továbbra is benn lehet az apa is a szülésnél, ( ha nem beteg)persze a nőgyógyászat és a csecsemőosztály ott is le van zárva!
Én nem pánikot akkarok kellteni, hanem csak kérdezem, hogy más mit szól hozzá!
Természetesen influenza miatt!
Aki a Flór írta hogy ott beengedik, az mikor kérdezte meg?
Csak annak rossz akik most fognak szülni vmikor!
Nem tud valaki olyan kórházat mondani ahova beengedik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!