Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szóltok ahhoz, hogy már...

Mit szóltok ahhoz, hogy már nem engedélyezik az együttszülést?

Figyelt kérdés

Engem nagyon bánt! Szomorú, hogy csak úgy döntenek egyik pillanatról a másikra, hgy nem lehet bent velünk a párunk. Életünk egyik legszebb megismételhetetlen pillanatában megfosztanak attól a jogtól hogy együtt legyünk a gyermekünk apjával és együtt adjunk életet a kis jövevénynek.

Akik így döntöttek hogy nem lehet bent az apuka, annak csöppnyi szíve sincs! Miért kell megfossztani ettől az érzéstől a kismamát és a kispapát? Hiszen erre a nagy napra várunk 9 hónapot!!! Nem?

Mi van akkor ha legközelebb meg nem adatik meg a kisbaba fogadás valamilyen tragikus dolog miatt. :(

Miért nem dönthetik el a kismamák, hogy bent legyen -e a kispapa a szülésnél vagy sem? Csak ennyi jog illesen meg minket kismamákat, hogy ebben hagy döntsünk mi, hiszen másban nem dönthetünk!

Ha egészséges a kispapa és amúgy is beöltöztetik meg maszkot kap, akkor miért kell így kitolni a leendő szülőkkel?

Így is izgulnak a kismamik, de most még jobban, hogy most mikor engedik meg hogy bent legyen az apuka is!

Ez a babának se jó! Családi harmóniának se. Apukának és anyukának se! Akkor mire jó?

Ha én kívánhatnék most a kórháztól és az ANTSZ-től akkor az apás szülés engedélyeése lenne. :)

2009. febr. 12. 11:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Jé! Ezt nem is hallottam! Nemár! Biztos igaz? Hol hallottad?

Na ha ez így van, nagyon bánt engem. Nem is tudom mi lett volna, ha nincs ott a párom.

2009. febr. 12. 11:44
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Ezt még nem is hallottam! Honnan tudod?
2009. febr. 12. 11:45
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Én sem hallottam! és ez mikortól lép érvénybe?

nekem a dokim se mondta még ezt, pedig tegnap voltam nála...

egy 22 hetes kismami

2009. febr. 12. 11:47
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

A Flór Ferenc kórházban továbbra is benn lehet az apa is a szülésnél, ( ha nem beteg)persze a nőgyógyászat és a csecsemőosztály ott is le van zárva!

2009. febr. 12. 11:48
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak az infulenza idejére érvényes?
2009. febr. 12. 11:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap kérdeztem a szülésznőmet,ő azt mondta, hogy az apa bent lehet, más rokon nem, és csak a szülésnél, vizsgálatnál, mint amilyenen voltam nem jöhet be. De a fontos, hogy a nagy napon ott lehet.
2009. febr. 12. 11:51
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
Ez a korlátozás csak az influenza miatti látogatási tilalom idejére vonatkozik, és egyes kórházak ez alól is kivételek. Nagyon sajnálom azokat, aki pont most szülnek...De azért pánikot nem kellene kelteni...
2009. febr. 12. 12:05
 8/24 A kérdező kommentje:

Én nem pánikot akkarok kellteni, hanem csak kérdezem, hogy más mit szól hozzá!

Természetesen influenza miatt!

Aki a Flór írta hogy ott beengedik, az mikor kérdezte meg?

2009. febr. 12. 12:08
 9/24 A kérdező kommentje:

Csak annak rossz akik most fognak szülni vmikor!

Nem tud valaki olyan kórházat mondani ahova beengedik?

2009. febr. 12. 12:11
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
a vajudasra beengednek az istvanban, amikor megforditottak a picim, akkor nem engedtek be a ferjem, az elejen nagyon rossz volt, hogy nem lehet benn, meg a legvegen.. az egyik noverke kerdezte, hogy miert nem jon be a ferjem, a nodoki mondta, hogy nem szabad neki, csak annak, aki vajudik.. szoval az istvanban elmeletileg lehet.
2009. febr. 12. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!