Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszáj felfogadni altató...

Muszáj felfogadni altató orvost hogy beadja az érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés

És jó előre lebeszélni vele? Alanyi jogon jár ha kérem?

Nekem ez magas. Ahol szülni fogok ott elvileg a 7-8 hónapban kell felfogadni + 50.000 forint. Ezen kiakadtam. Még nem tudom mennyire fogok bírni, de ha kérek akkor ezek szerint megtagadják? ennyi erővel az ügyeletes aneszteziológus (mert lennie kell!!) is kitud szakadni a tv elől míg beadja. Köszönöm. A kórház pedig a Kerepesi.

2011. febr. 14. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen,a Kerepesiben előre egyeztetni kell az aneszteziológussal,egyébként nem veheted igénybe az epidurális érzéstelenítést. Legalábbis néhány éve még így volt.
2011. febr. 14. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez ugye vicc????????
2011. febr. 14. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Uramisten... Nálunk simán az ügyeletes anesztes adja be.
2011. febr. 14. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:

A Szent Imre kórházban is így van. Én ezért hagytam ott a fogadott orvosomat, a Margit kórházban fogok szülni. Fizethettem volna az orvost, a szülésznőt, és még az anesztes orvost is, aki vagy beér, mire szükségem van rá, vagy nem.

Én is kiakadtam, úgy döntöttem, inkább nem fizetek senkinek, ügyeletesnél fogok szülni. Már van egy kislányom, tudom, hogy Edát szeretnék, a Margitban van is rá lehetőség. Nem fogok egy halom pénzt kiadni, hogy aztán még lehetőségem sem legyen fájdalomcsillapításra.

2011. febr. 14. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes. Első babám programozott császáros volt farfekvés miatt és csak egy konzultációra kellett mennem, ahol megállapította az altatóorvos hogy milyen legyen/lehet majd az érzéstelenítés (spinál/eda/altatás). De nem kellett senkit felfogadni előre, fizetni meg végképp nem.

SOTE II-n születem.

2011. febr. 14. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk a szülésfelkészítőn mondták,hogy szülés előtt jóelőre kell szólni,ha valaki érzéstelenítőt szeretne kérni szülés alatt.Külön ki is kell fizetni.

Szülés alatt már nincs rá lehetőség.

Minden kórházban máshogy működnek a dolgok,érdemes mindenképp rákérdezni!

2011. febr. 14. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, utolsó előtti vagyok, valamiért félreértettem, és azt hittem a császárnál írod. Egy másik kérdésre is válaszoltam és biztos megmaradt bennem a császár...
2011. febr. 14. 15:42
 8/11 A kérdező kommentje:
nem tudom, de furcsa az biztos. Ma voltam nst-n és kérdeztem az ápolónőt, ő azt mondta hogy az adat felvételnél kell szólni hogy epit kérek. Mert az ügyeletes is be tudja adni, biztos kiharcolom ha kell, vagy botrányt csapok. Ez már biztos.
2011. febr. 14. 18:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is fizetnem kellene érte, mert az anesztes doki is behívós akkor.

Én meg nem most jöttem a falvédőről! Kérdem én: Ha császározni kellene hirtelen, ki adná a spinált???

Ha úgy érzem, hogy kell az EDA, akkor ott - akkor kérni fogom ingyen (TB-re)!

2011. febr. 14. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A barátnőm is Kistarcsán szült augusztusban, ő fogadott anesztest, majd fizetett is neki. Kb. a 7. hónapban kellett mennie előzetes megbeszélésre.
2011. febr. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!