Ma hajnalban fehér folyásra ébredtem, át is kellett öltöznöm. Mi lehetett az? ! 40 hetes vagyok.
Én is Én is kívánom neked!!
Talán már a kezedben is van a picikéd!!!!!
Sok boldogságot!!!!!!!!! üdv egy 6 hós babuci anyukája
Szerintem nem nyákdugó.
Nekem is szokott mostanában fehér folyásom lenni. Nagy mennyiségben és hirtelen jön. Aztán napokig megint semmi. És még nem szültem meg, pedig a 40. hétben vagyok. Én kérdeztem a dokimat, azt mondta ez természetes ilyenkor. Ne aggódj! Észre fogod venni, ha magzatvíz vagy egyéb fog folyni. Addig is kitartás, már nem kell sokat várnunk!
Gratulálok!
Igen, anyukák lettünk. :) Szerencsés lesz a fiad vagy a lányod, ha péntek 13-án született. :D
Én 14-én szültem egy csodálatos kisfiút: 3700 g, 54 cm.
Bocs, kicsit kialvatlan vagyok... :)
Szóval, a fiad lesz szerencsés.
Amúgy jól vagyunk, csak kicsit hasfájósak vagyunk. És ti hogy vagytok?
Üdv: Julcsi
Hát, tényleg majdnem egy napon születtek, mert az enyém 0 óra 20 perckor született. 20 percen múlt, hogy nem 13-án... Pénteken el kezdett folyni a magzatvizem, rögtön tudtam, hogy mi van. Fájásaim gyengék voltak. Bent a kórházban az oxitocintól nagyon beindult, epidurális érzéstelenítőt kaptam. Hamar megvolt, viszonylag könnyű szülésem volt. És neked milyen volt? Amúgy a váci kórházban szültem, és elégedett voltam mindennel.
3570 g-mal jöttünk haza, múlt héten 4630-at mértek. Ti mennyit nőttetek?
Nekünk is inkább napközben fáj a hasunk, szerencsére. De mióta többször böfiztetem etetés közben, azóta jobb a helyzet. Az a baj, hogy spriccel a tejem, és alig győzi nyelni szegénykém. A Mecsek tea használ nálatok?
Írj privát emailt!
Julcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!