Mátraterenye mellett sátoroztunk, s hajnalban arra ébredtem, hogy egy emberszerű, hosszú végtagokkal rendelkező, koszos fehér színű lény "piszkálja" a sátram. Sosem láttam ehhez foghatót, mi lehetett ez?
Nem hibáztatom azokat akik nem hisznek nekem, én sem hittem volna el az eset előtt. Sokat táboroztunk már itt apukámmal, s most egy barátom is elhoztam. Hajnali fél 5 körül arra ébredtünk, hogy valami be akar jutni a sátrunkba. Kinéztem, s megláttam az állatot. Rögtön kiabáltam apámnak, aki a másik sátorban feküdt. Kikecmergett sátrából, s ő is meglátta a 2m körüli barnásfehér "majmot". Nem túl megtermett ember apám, de fiatalon birkózott, így hátulról megragadta a lényt, s lerántotta a földre. Hamarosan mi is észbe kaptunk, s botokkal kezdtük dobálni. A teremtmény gyorsan eliszkolt, s úgy tűnt négy lábon gyorsabb, mint felegyenesedve. Barátommal a minap megpróbáltuk lerajzolni:
Csavargó, hajléktalan? Kétlem, hogy valami különös lény lett volna, lehet, hogy csak álmodtad.
És nem azért, mert hülyének nézlek, velem is fordult már elő olyan dolog, amit senki nem hinne el, de egy állatot vagy egy ilyen fura lényt már más is észlelet/jelentett volna.
Mennyi alkoholt fogyasztottatok,mielőtt ezt a lényt láttátok? :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!