Mátraterenye mellett sátoroztunk, s hajnalban arra ébredtem, hogy egy emberszerű, hosszú végtagokkal rendelkező, koszos fehér színű lény "piszkálja" a sátram. Sosem láttam ehhez foghatót, mi lehetett ez?
Nem hibáztatom azokat akik nem hisznek nekem, én sem hittem volna el az eset előtt. Sokat táboroztunk már itt apukámmal, s most egy barátom is elhoztam. Hajnali fél 5 körül arra ébredtünk, hogy valami be akar jutni a sátrunkba. Kinéztem, s megláttam az állatot. Rögtön kiabáltam apámnak, aki a másik sátorban feküdt. Kikecmergett sátrából, s ő is meglátta a 2m körüli barnásfehér "majmot". Nem túl megtermett ember apám, de fiatalon birkózott, így hátulról megragadta a lényt, s lerántotta a földre. Hamarosan mi is észbe kaptunk, s botokkal kezdtük dobálni. A teremtmény gyorsan eliszkolt, s úgy tűnt négy lábon gyorsabb, mint felegyenesedve. Barátommal a minap megpróbáltuk lerajzolni:
mormoth, nekem is elküldenéd? érdekel ez a lény
félek belegondolni hogy ki vagy mi ez.... és hogy került a mátrába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!