Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mátraterenye mellett sátoroztu...

Mátraterenye mellett sátoroztunk, s hajnalban arra ébredtem, hogy egy emberszerű, hosszú végtagokkal rendelkező, koszos fehér színű lény "piszkálja" a sátram. Sosem láttam ehhez foghatót, mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Nem hibáztatom azokat akik nem hisznek nekem, én sem hittem volna el az eset előtt. Sokat táboroztunk már itt apukámmal, s most egy barátom is elhoztam. Hajnali fél 5 körül arra ébredtünk, hogy valami be akar jutni a sátrunkba. Kinéztem, s megláttam az állatot. Rögtön kiabáltam apámnak, aki a másik sátorban feküdt. Kikecmergett sátrából, s ő is meglátta a 2m körüli barnásfehér "majmot". Nem túl megtermett ember apám, de fiatalon birkózott, így hátulról megragadta a lényt, s lerántotta a földre. Hamarosan mi is észbe kaptunk, s botokkal kezdtük dobálni. A teremtmény gyorsan eliszkolt, s úgy tűnt négy lábon gyorsabb, mint felegyenesedve. Barátommal a minap megpróbáltuk lerajzolni:

[link]

2011. júl. 6. 10:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Mátraterenyén? Nagydarab részeg roma éjjel lisztet akart lopni, de beleesett, utána gondolta jó lesz az is, ha a turistáktól visz el valamit.
2011. júl. 6. 10:39
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ehhez az alkohol már nem volt elég....:))))
2011. júl. 6. 10:40
 13/22 anonim ***** válasza:
40%
biztos a chupacabra volt, és ki akarta szívni a véredet
2011. júl. 6. 10:41
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
2 méteres volt a lény? Botokat honnan szereztetek? Nem adott ki hangot?
2011. júl. 6. 10:41
 15/22 A kérdező kommentje:
XDXD nem -.- légyszi komolyan vegyétek, és ne ide írogassatok hülyeségeket, csak olyan válaszokat szeretnék amelyek tényleg segítenek...
2011. júl. 6. 10:42
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy a big foot volt.
2011. júl. 6. 10:42
 17/22 A kérdező kommentje:
kb 2 m volt, én a válláig értem kb és 180 vagyok, botokat az előző esti tábortűz maradványaiból szereztünk, hangokat nem hallottam.
2011. júl. 6. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Keresd fel a Mátraterenyei polgármestert,és kérdezd meg mit tud a helyi látványosságokról,és állatvilágról. Mi nem,de ő biztosan tud segíteni.... :)
2011. júl. 6. 10:44
 19/22 anonim válasza:
80%

Heló, sok blogot olvastam ilyen kriptidekről, és Mátranovákon már többször is észleltek egy magas, vékony testalkatú hosszú karú valamit, ez a Mátranováki fanyűvő. Utánanéztem és a falucska amit említettél, Mátranovák mellett van. E-mailban elküldöm a sztorit, s te is elküldhetnéd a te történeted részletesen. Megjelenhetne egy blogon, mint lehetséges találkozás.

mormoth

2011. júl. 6. 10:48
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mormoth! E-mail címem majacmedve@gmail.com, várom az e-mailt, aztán közben válaszul elküldöm majd az egész történetet :)
2011. júl. 6. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!