Akiknél valami miatt nem volt apás szülés, hogyan éltétek meg?
Kiderült, hogy hiába oltatta be magát a férjem, a látogatási tilalom miatt mégsem engedik be a szülésre. Eléggé elkenődtem, szükségem lett volna a támogatására.
Akinél nem apás szülés volt, hogyan birkóztatok meg az egésszel?
Van fogadott orvosom is, meg szülésznőm, bennük nagyon megbízom, tudom, hogy sokat fognak segíteni. De mégis hogyan lehet egyedül végigélni a szülést?
Utolsó vagyok.
A vicc az, hogy sok eü dolgozó sincs beoltva, akkor ők nem veszélyesek?
De most komolyan, sok nődoki, csecsemőápoló nincs beoltva, nem beszélve még a takarító személyzetről, akik szintén egész nap ott bolyongnak a betegek között.
Mennyivel veszélyesebb akkor egy beoltott apuka? Ez olyan szemétség!!!!!
Nálunk mind a kettőnél bent volt (nem hinném, hogy neki kint a helye.. amikor "megcsinálta" is ott volt :) )
Ő akar bejönni.. Jövőhónapban szülök-hogy akkor mi lesz, fogalmam nincs.
Nekem is van dokim, szülésznőm is. Ennyi ez "előnyöm"-márha előnynek nevezhető a dolog. Mondjuk a dokikra nem vagyok kíváncsi :D Felőlem otthon is maradhat...
Nem tudom, nagyon ambivalensek az érzéseim--fogalmam sincs, hogy fogom lereagálni ha nem jöhet be. V. Ő, hogy fogja magát érezni....
Nekem sem tudott sokat segíteni.. egyiknél sem. Így lényegében azt sem tudom eldönteni jó e v. sem, hogy bent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!