Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknél valami miatt nem volt...

Akiknél valami miatt nem volt apás szülés, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy hiába oltatta be magát a férjem, a látogatási tilalom miatt mégsem engedik be a szülésre. Eléggé elkenődtem, szükségem lett volna a támogatására.

Akinél nem apás szülés volt, hogyan birkóztatok meg az egésszel?

Van fogadott orvosom is, meg szülésznőm, bennük nagyon megbízom, tudom, hogy sokat fognak segíteni. De mégis hogyan lehet egyedül végigélni a szülést?

2011. febr. 11. 08:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

A vicc az, hogy sok eü dolgozó sincs beoltva, akkor ők nem veszélyesek?

De most komolyan, sok nődoki, csecsemőápoló nincs beoltva, nem beszélve még a takarító személyzetről, akik szintén egész nap ott bolyongnak a betegek között.

Mennyivel veszélyesebb akkor egy beoltott apuka? Ez olyan szemétség!!!!!

2011. febr. 11. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
most kérdeztem email-ban és azt kaptam, hogy bent lehet, de látogatni nem jöhet. És nincs beoltva.
2011. febr. 11. 11:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát ja... konkrétan tudom, hogy a saját orvosom sincs beoltva. Akár még ő is hordozhat valamit. Azért még megkérem, hogy beszéljen a főorvossal, hátha...
2011. febr. 11. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt, hogy bejön, majd mikor vittek a szülőszobára, foltokban lefehéredett, és mondta, hogy nagyon fél. :) Anyu jött be helyette. Én nem bánom, viszont ő igen, mert végül császár lett, és azt mondta, azt végignézte volna. Így járt. :)
2011. febr. 11. 12:37
 15/17 anonim válasza:
100%
Az orvos és a szülésznő tökéletes segítség lesz!! Apukáknak a folyosón ill. a váróban a helye ( szerintem ). Mi megbeszéltük hogy nem jön be, erre a burokrepesztés után "berombolt" és én kiküldtem mert nagy fájdalmaim voltak, nem akartam hogy így lásson. De nyilván ez egyénfüggő, én nem igényeltem. Azt tudtam hogy ott vár kint, és gondolatban velem van...nekem ez segített!
2011. febr. 11. 14:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mind a kettőnél bent volt (nem hinném, hogy neki kint a helye.. amikor "megcsinálta" is ott volt :) )

Ő akar bejönni.. Jövőhónapban szülök-hogy akkor mi lesz, fogalmam nincs.

Nekem is van dokim, szülésznőm is. Ennyi ez "előnyöm"-márha előnynek nevezhető a dolog. Mondjuk a dokikra nem vagyok kíváncsi :D Felőlem otthon is maradhat...

Nem tudom, nagyon ambivalensek az érzéseim--fogalmam sincs, hogy fogom lereagálni ha nem jöhet be. V. Ő, hogy fogja magát érezni....

Nekem sem tudott sokat segíteni.. egyiknél sem. Így lényegében azt sem tudom eldönteni jó e v. sem, hogy bent van.

2011. febr. 11. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt bent, közös döntés volt. Ő sem nagyon akart de főleg én nem akartam. Nekem ha bármi bajom van, beteg vagyok, fáj valamim akkor utálom ha lebzsel körülöttem valaki. Segíteni úgysem tud akkor ne tébláboljon ott, mert az elmondhatatlanul felidegesít.
2011. febr. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!