Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknél valami miatt nem volt...

Akiknél valami miatt nem volt apás szülés, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy hiába oltatta be magát a férjem, a látogatási tilalom miatt mégsem engedik be a szülésre. Eléggé elkenődtem, szükségem lett volna a támogatására.

Akinél nem apás szülés volt, hogyan birkóztatok meg az egésszel?

Van fogadott orvosom is, meg szülésznőm, bennük nagyon megbízom, tudom, hogy sokat fognak segíteni. De mégis hogyan lehet egyedül végigélni a szülést?

2011. febr. 11. 08:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%

Nehezebb ez tény!

Mivel azonban fogadott doki és szülésznő lesz ott Ők nem hagynak majd magadra beszélgetnek bíztatnak talán jobban is mint ha ott lenne a férjed.

2011. febr. 11. 08:16
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Én személy szerint így utólag visszagondolva még örülök is neki, hogy nem jöhetett be. Igaz gyors szülésem volt a szülöszobán csak 3,5 órát voltam. Én nem tudtam volna beszélgetni, jópofizni vele és szerintem ő sem tudott volna támogatni, segíteni. Max. azt sajnálom, hogy nincsenek a kicsiről születés utáni fotók. Fel a fejjel egyedül is menni fog!
2011. febr. 11. 08:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt bent a ferjem.Ott akkor nem ereztem azt hogy hianyzik,elvoltam magamban,nem tudom mivel tudott volna segiteni.fogadott dokim nekem is volt.

ha ujra szulnek akkor sem szeretnem hogy ott legyen,nekem jo volt igy.

2011. febr. 11. 08:27
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem sem volt ott,de nem is szerettem volna,hogy ott legyen! Segíteni nem tudott volna,és nem is valami felemelő látvány egy vajúdó nő.
2011. febr. 11. 08:29
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Mind a 4 gyerekemet egyedül, azaz apa nélkül szültem meg. Amikor az első szültett,még nem is engedtek be senkit szüléskor. A következőknél már lett volna rá lehetőség, eszünkbe se jutott. Nekem sokkal jobb volt így, nem zavart senki, oda tuidtam magunkra figyelni,nem kellett "tartanom magam",mintha a férjem velem lett volna. A szülésznő amúgy is végig velem volt. Ha kellett, ő masszírozott, segített. Úgy hiszem, a párom ezeket nem tudta volna... emellett engem biztosan idegesített volna az ő jelenléte. Nem szerettem volna látni rajta, hogy ő is ideges, feszült, hiszen a szülés nem rózsaszín köd, a fájdalmat mindenki máshogy viseli. Nekem így volt jó, egyedül...
2011. febr. 11. 08:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

En Romaniaban elek,nalunk semmmilyen csladtag,sot meg az apuka sem vehet reszt a szulesnel.Nem tudom,hogy van-e olyan varos,ahol engedelyezik,de itt,Nagyvaradon nem,talan a maganklinikakon.Mi nagyon szerettunk volna apas szulest,de szerintem a ferjem elajult volna,latvan a szenvedeseimet,es a 16 oras vajudasomat,es megnyugtatlak,AKKOR-OTT ugyseem tudnal a parodra koncentralni,legalabbis szerintem.Hidd el,jo kezekben leszel,es tul fogod elni.

Konnyu szulest neked!

2011. febr. 11. 08:34
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát rám is ez vár sajna a zárlat miatt, bár a fél kórház nincs beoltva de mind1. Ki kell vhogy bírni. Pánikbeteg vagyok és már most érzem, hogy befogok pánikolni. 17-re vagyok kiírva.
2011. febr. 11. 09:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Én február 20-ra vagyok kiírva. Eddig nem féltem a szüléstől, sőt, még vártam is. De most egy kicsit magam alatt vagyok. Abban reménykedem, hogy magától indul be a szülés (nem kórházban fekvéssel, indítással), és akkor talán nem lesz időm agyalni. Meg akkor legalább a vajúdás alatt együtt lehetek itthon még a férjemmel.
2011. febr. 11. 09:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem lesz apás szülés, mert apa nem bírná végigcsinálni. :( Én már a 36. héttől a kórházban leszek, igazából nem tudom, mennyire lesz rossz, hogy apa nem lehet velem. Én is pánikbeteg vagyok, úgyhogy bennem van a félsz rendesen.

Viszont nem értem, hogy miért nem engedik be a beoltott férjed. Tavaly a barátnőm párja is csak azért oltatta magát, hogy ott lehessen a szülésen, és beengedték, pedig látogatási tilalom volt akkor is. A végén császár lett, és az apa volt az első, aki a kezébe vehette a kislányt.

2011. febr. 11. 10:22
 10/17 A kérdező kommentje:

Tavaly még nálunk is úgy volt a kórházban, hogy bemehet, aki minimum 2 hete megkapta az oltást. Idén meg kitalálták, hogy mégsem. :(

Ami azért is genyóság, mert nemrég itt született egy média személy gyereke. És ő bemehetett...

2011. febr. 11. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!