Szülés után mennyi idővel éltetek újra nemi életet újra? Mikor lesz annyi energiám, mint régen?
A Mi babánk már 2 hónapos elmúlt, de olyan fáradt vagyok, hogy képtelen vagyok a szexre, pedig már kedvem lenne...meg kicsit az is bennem van, hogy a babó a másik szobában, mi van, ha elkezd sírni, így is tök görcs vagyok, meg hogy milyen vagyok a szülés után...ilyesmik.
Nektek hogy volt?
Szegény uram türelmes, de hát..izé. :-)
Egy hete csaszarral szultem.
Nem szexelhettunk 25 hetig mert vereztem....
Ahogy hazajottunk a Picurral apjuknak ugy kellett levakarnia magarol. A hormonok.......
Bar az engem is zavar, hogy nezek ki...megis. Apjuk minden alkalmat megragad, hogy megolelhessen, szeretgessen.
A parod nagyon szeret, hiszen turelmes. Ne aggodj a Babu miatt o ugyis ebred ha akar! Elvezd az egyuttletet. Hagyd, hogy kenyeztessen a parod.
En masnit kotok magamra- Karacsonykor en leszek az ajandek...ezen nevetunk mindig.
Nekem hüvelyi szülésem volt és 5 héttel a szülés után amikor már a vérzésem is elmúlt nem bírtunk magunkkal.Megpróbáltuk,de csak nagyon óvatosan.Picit fájt,de azért jó volt.:)
Nekem volt segítségem,így nem voltam olyan fáradt...
Ne görcsölj,ha a férjed ilyen türelmes akkor inkább várjatok még egy kicsit.Ne csak azért történjen meg a szex,mert essünk túl rajta.Várjátok ki a megfelelő alkalmat,amikor már nem leszel fáradt és ki tudod kapcsolni magadat.
Nekem már van 2 gyermekem, 4 és 2 évesek, és január elejére várjuk a 3. babócát. Sajnos még augusztusban véreztem egyszer az akció után, így azóta már nem próbálkoztunk a dologgal.
Előre félek, hogy milyen lesz. Nekem mindig katasztrófa szokott lenni, mert a hormonok miatt valahogy nem nedvesedek, aztán próbálkozunk a síkosítóval, de előre félek, hogy kb. február közepe lesz mire megint megpróbáljuk addigra már el is felejtem hogyan kell csinálni :-)
az természetes, hogy kicsi baba esetén az ember minden gondolata ott jár, de ha nyugodt baba, akkor az ember a saját házasságáért, magáért és a férjéért bizony muszály kicsit visszarázódni a régi házaséletre. Persze nyilván nem lesz olyan gyakori, mint baba előtt, és kicsit nehéz elengednie magát az embernek, hiszen a teste egész más, mint előtte volt. De fura módon minden testi hibám ellenére ha ránézek a férjemre látom a szemében, hogy még mindig én vagyok a legvonzóbb nőszemély neki a földön, és az mindent megér. :-)
Mi négy hónaposak vagyunk, de sajnos én sem kívánom... ha kívánnám se lenne kedvem a fáradtság miatt. Ettől függetlenül azért kb. másfél hetente összebújunk, de hát mondhatni szörnyű az egész... egész végi dugdosom a rémes testemet... csak síkosítóval megy, az agyamat nem tudom lekapcsolni mert közben végig azon filózok hogy mikor lesz vége mert mindjárt kelnem kell a szoptatás miatt, meg félek a behatolástól ami általában szörnyű szokott lenni még mindig sajnos...
Én azt hallottam, olvastam hogy egyrészt a hüvely nem úgy nedvesedik mint akkor ha valaki menstruál ezért fájdalmasabb a behatolás és maga az együttlét, másfelől a szervezet így védekezik egy újabb teherbeeséstől, hogy nem kívánod a szexet, gondolom a szoptatás miatt.
Mondanám hogy ne aggódj, mint a többiek, meg hogy most csak a baba a fontos... de én is ugyanezzel a problémával küszködök és már ott tartok hogy már nem nőnek érzem magam hanem csak egy anyukának...
Hú, lányok, köszönöm mindenki válaszát...
Remélem, hogy nemsokára visszarázódunk, de ahogy olvasom a sikosító mindenkinél kellett, így az megyek, és veszek..:-)
Háááát. A fiam 5,5 hónapos. Eddig még nem sikerült rávenni magam. Pedig már sokszor elhatároztam, hogy engedek Apának, de egyszerűen kiráz a hideg még a szex gondolatától is. Úgy sajnálom a férjemet, de ha nem megy, hát nem megy.
Remélem, azért lassan majd visszatér a kedvem, bár én sem látom magam valami vonzónak...
És nálam is ott van az, hogy itt alszik mellettünk a baba, lényegében állandóan nála jár az eszem. Most valahogy kizárólag anyuka vagyok, feleség és nő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!