Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tehetünk hogy apás szülés...

Mit tehetünk hogy apás szülés legyen?

Figyelt kérdés

Flórban szülök elvileg látogatási tilalom van, de szülni beengedik apát? maszkban, kesztyűben?

Egyedül végigcsinálni biztos nem fogom, múltkor voltam a vajúdóban és hát eléggé elöntött a pánik. Apa nélkül biztos pánikban leszek ismerem magam. Viszont beoltva nem vagyunk. Ha azzal találom majd szemben magam hogy nem engedik tudom hogy nagy balhét fogok rendezni. Hisz a kórházi személyzetek fele nincs beoltva. És kesztyűben, maszkban baj nem nagyon lehet. Ti mit tennétek?

2011. febr. 8. 15:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó, teljesen igazad van.

Csak lenne már a karomban. Meg is beszéltem apával, ha mégse engedik be akkor amint kibújt videózok, hogy hallhassa legalább így.

2011. febr. 9. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!