Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A végénél járó Kismamik, itt...

A végénél járó Kismamik, itt a front, mikor szülünk?

Figyelt kérdés

Én már örülnék ha üdvözölhetném a kislányomat!:)

38 heteske

2011. febr. 5. 12:33
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Na, én sem örülnék, ha látogatási tilalom miatt Apa nem jöhetne be velem. (Te hol szülsz, hogy ott már látogatási tilalom van?)

Bár, igaz, én is remélem, hogy beindul magától, és akkor itthon vajúdhatok. Annyira más lenne, mint bent. Az elsőt indították. Úgy szeretnék a másodikkal itthon vajúdni.

Mikor jön a front?

Én hétfőre vagyok kiírva.

2011. febr. 16. 13:42
 42/52 anonim ***** válasza:
Én Tatabányán szülök, itt már január 28. óta látogatási tilalom van sajnos. Számítottam rá, de reméltem, hogy lesz egy kiskapu, hogy ha be van oltva az apuka, akkor bejöhet. De nem. :(
2011. febr. 16. 14:00
 43/52 A kérdező kommentje:
én már szerencsére túl vagyok rajta,megszületett a kicsikénk kiírt előtt 2 nappal:)
2011. febr. 20. 09:27
 44/52 anonim ***** válasza:

Gratulaaa!!!!! :))))

Én holnapra vagyok kiírva. :)

2011. febr. 20. 09:39
 45/52 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK én is!!! Olyan jó nektek! Én mára vagyok kiírva, eddig semmi, holnap dönti el a dokim, mikor kell befeküdni. :(

De ma meg holnap még mindent megteszek a természetes indításért. Délelőtt sétáltunk egy nagyot a kutyusokkal, utána takarítottam kicsit. Délután megint megyünk csavarogni. Hátha... :D

2011. febr. 20. 12:07
 46/52 A kérdező kommentje:

köszönöm!nektek meg kitartás és könnyű szülést!

ma 1 hetes a kicsikém:)

2011. febr. 21. 09:12
 47/52 anonim ***** válasza:
De vicces! Én vagyok, aki veled egy napra voltam kiírva. Nekem is ma egy hetes a kislányom :D Gratulálok én is! Jó babázást!
2011. febr. 21. 12:08
 48/52 A kérdező kommentje:

de jó:)

és hol szültél?minden rendben zajlott?

2011. febr. 22. 08:16
 49/52 anonim ***** válasza:
A János kórházban. Minden rendben volt, a kórházba érkezés után másfél órával már rajtam szuszogott a drága :) És apa is velünk lehetett a tilalom ellenére, ez nagyon jó volt.
2011. febr. 22. 18:10
 50/52 anonim ***** válasza:

Én múlt hét csütörtökön szültem a János kórházban! :)

Illetve császár volt sajnos, farfekvés miatt. :(

De már itthon vagyunk, 5 naposan. :)

2011. febr. 22. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!