Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A végénél járó Kismamik, itt...

A végénél járó Kismamik, itt a front, mikor szülünk?

Figyelt kérdés

Én már örülnék ha üdvözölhetném a kislányomat!:)

38 heteske

2011. febr. 5. 12:33
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Nekem második baba.

Holnap kezdem a 40. hetet.

Jövő héten tényleg kettős fronthatás lesz????????

Én szeretném még kicsit kihúzni....

2011. febr. 13. 22:06
 32/52 anonim ***** válasza:

én i szeretném már kint látni. Sokat nyilall a derekam + keményedik a hasam. Lehet apával teszünk az ügy érdekében :)

39/4 napos vagyok. 2100 értékkel. Tegnap hányingerem is volt párszor. Egyébként 17-re vagyok kiírva.

2011. febr. 14. 09:51
 33/52 anonim ***** válasza:
Mi is egyek vagyunk még. És én szarabb helyzetben vagyok, mert engem 17-én császároznak, ha nem indul meg a szülés, ugyanis faros a babám. :( Nagyon, nagyon sajnálnám, ha még egy picit sem vajúdhatnék... :((
2011. febr. 14. 10:00
 34/52 anonim ***** válasza:
Nekem reggel óta megy a hasam... Meg menstruáció szerű fájásaim vannak, de nagyon rendszertelen. Nagyon remélem, hogy ebből ma, de legkésőbb holnapra lesz valami. :)
2011. febr. 14. 10:55
 35/52 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Mi a helyzet délelőtt óta????

2011. febr. 14. 12:49
 36/52 anonim ***** válasza:
Semmi... a hasmenés elmúlt, fájás meg hol van, hol nincs. :(
2011. febr. 14. 12:58
 37/52 anonim ***** válasza:
Én még nem szülök,csak nyáron,de az ikreket váró ismerősünknél ma este folyt el a magzatvíz. 15-én tölti a 36.hetet,ha akkor még egyben lesz. Vagyis ma:) Nem tudom,hogy most így koraszülöttnek számítanak vagy nem:S
2011. febr. 15. 01:01
 38/52 anonim ***** válasza:
Hopp,nem mostani kérdés. De most is jön egy front.
2011. febr. 15. 01:02
 39/52 anonim ***** válasza:
Csajok, megisszuk a bábakoktélt? ;)
2011. febr. 15. 10:34
 40/52 anonim ***** válasza:

Ma reggel voltam NST-n. A baba köszöni szépen, fantasztikusan jól érzi magát odabent, esze ágában nincs kibújni. A fájás "görbém" majdnem egyenes volt. Szóval nem tudom, mi lesz így, de vasárnapra vagyok kiírva, ha nem jön, jövő szerda körül be kell feküdni. Szóval a héten meg kell hajtanom a férjemet. :D :D :D

Sajnos az apás szülést nem engedik, el is vagyok rendesen kenődve emiatt. De valami csak lesz. Próbálok erős lenni, és reménykedem, hogy normál módon indul meg a szülés (tehát fájásokkal, nem víz elfolyással), és akkor itthon lehetek addig a férjemmel. A szülésznőm szerint a gyors szülés titka: sokáig kihúzni otthon. :)

2011. febr. 15. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!