A végénél járó Kismamik, itt a front, mikor szülünk?
Én már örülnék ha üdvözölhetném a kislányomat!:)
38 heteske
Nekem második baba.
Holnap kezdem a 40. hetet.
Jövő héten tényleg kettős fronthatás lesz????????
Én szeretném még kicsit kihúzni....
én i szeretném már kint látni. Sokat nyilall a derekam + keményedik a hasam. Lehet apával teszünk az ügy érdekében :)
39/4 napos vagyok. 2100 értékkel. Tegnap hányingerem is volt párszor. Egyébként 17-re vagyok kiírva.
utolsónak:
Mi a helyzet délelőtt óta????
Ma reggel voltam NST-n. A baba köszöni szépen, fantasztikusan jól érzi magát odabent, esze ágában nincs kibújni. A fájás "görbém" majdnem egyenes volt. Szóval nem tudom, mi lesz így, de vasárnapra vagyok kiírva, ha nem jön, jövő szerda körül be kell feküdni. Szóval a héten meg kell hajtanom a férjemet. :D :D :D
Sajnos az apás szülést nem engedik, el is vagyok rendesen kenődve emiatt. De valami csak lesz. Próbálok erős lenni, és reménykedem, hogy normál módon indul meg a szülés (tehát fájásokkal, nem víz elfolyással), és akkor itthon lehetek addig a férjemmel. A szülésznőm szerint a gyors szülés titka: sokáig kihúzni otthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!