A végénél járó Kismamik, itt a front, mikor szülünk?
Én már örülnék ha üdvözölhetném a kislányomat!:)
38 heteske
Úgy látom a legtöbben kislányt várunk,milyen különös:)
Nekem ma már tényleg majd leszakad a derekam,néha beszúrkál a szeméremcsontomba, ja és ma már 2szer voltam wc-n, pedig reggelente vastablettát szedek,lehet ennek ilyen hatása?
Egyébként meg milyen érzés a konkrét fájás?Az egész hasam fáj mensi-szerűen?Keményedik is közben?
Nekem a dokim azt mondta, hogy amikor már nem jósló, akkor:
- nem csak a pocak egy része kemény, hanem az egész, és nagyon kemény (rámutatott az asztal lapjára, és azt mondta, ennyire)
- a fájdalom kisugárzik, fáj a pocak is, akár az egész derék rész.
Ja, és jó esetben a rendes fájás nem csak 20-30 másodpercig tart, hanem 1 percig.
Kedves válaszolók!
Honnan írtok, hol fogtok szülni, hány évesek vagytok?
Én Tatabányán lakom, itt is fogok szülni. 24 éves vagyok, és az első babánk lesz.
És te kedves kérdező?
én is 24 vagyok és Pesten fogok szülni,remélem a napokban:)
első baba
Utolsó válaszoló vagyok. A férjem jövő héten gyakorlatra megy (katona), így mondtam, hogy muszáj még a héten kibújnia a kislányunknak, mert a jövő hét elég húzós. Szóval én őszintén reménykedem ebben a hidegfrontban. :)
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!