Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lassan 4 hete szültem, és...

Lassan 4 hete szültem, és valami fehérség volt a hüvelyemben. Megnéztem, mi az, és sajnos Gézdarab volt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy szilva nagyságú, ami nagyon bűzlött. Ma ki tudtam szedni magamnak. Szerintetek holnap felhívjam a dokimat emiatt, hoogy azért vizsgáljon meg, vagy ráér 6 hetes kontrollon megemlíteni?

Köszi a válaszokat!

2009. febr. 8. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen eléggé fájt azért is mert a szülés közben szana szét repedtem még bellül a hüvelyfalam is leszakadt és ezért fájt a vizsgálat. A szülészetre mentem és mikor mondtam hogy milyen problémám van az orvosok fogták a fejüket. Menj orvoshoz mert fent állhat a vérmérgezés is. de remélem a tied nem ilyen komoly. Veszprémbe szültem és a györi szülészeten hoztak rendbe. drukkolok hogy ne legyen problémád
2009. febr. 9. 10:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó, hogy elmentem dokihoz! Ugyanis... volt még 1 bennem!!! Azt mondja semmi gond nincs, és csináltak hüvelyöblítést is Betadine-s oldattal, meg nekem is kell még 2 napig ezt csinálni. Amúgy elnézést kért, de hát köszönöm szépen...
2009. febr. 9. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia!Ne haragudj,hogy én is feszegetem ezt a kényes témát,de...hogyan vetted észre,hogy ott van az a gézdarab?Érezted,vagy csak a szaga miatt figyeltél fel rá?
2009. febr. 9. 11:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Igen volt rendesen szaga a folyásomnak, de én hülye azt gondoltam, hogy a tisztulással jár. Egyébként úgy vettem észre, hogy szoktam ellenőrizni a varrataimat, és picit feljebb nyultam, mivel voltak belső varrataim, és akkor éreztem "valami" furcsa tapitású dolgot, ami a géz volt, gyorsan megnéztem magamat tükörbe, és ekkor derült ki:( De ilyen nem forduljon elő senkivel!

2009. febr. 10. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!