Ebből lesz szülés? Mikorra számíthatok, hogy rendes fájásom lesz? 25-30percenként vannak jóslóim, de "csak" keményedek, enyhén fáj, ahogy azt érzem, hogy a baba nyomja a szeméremrészemet és nyilall a hüvelyemben.
Ez tegnap este óta van, fél óránként pisilni járok és többször voltam nagywc-n is, folyton pukizok. Csak a derekam fáj nagyon 1 napja +most reggeltől, mintha "megjött volna" érzés.a baba mocorog,bár kevésbé aktív. 39hetes vagyok és elment már a nyákdugóm is másfél hete...kicsit zavar, hogy a "fájásom" nem fáj.
lehet, hogy csak elrontottam a hasam, azért a sok puki, kis-nagydolog, és hányinger?
Nem mindenkinek fáj a fájás, ha sűrűbben keményedsz, és rendszeressé válik, azért bemennék a dokinak megmutatni magam, mert fájdalom nélkül is vajúdott már sok mindenki (a mázlisták:D)
Mássz be meleg víz alá, és figyelj, ha elmúlik a keményedés, akkor jósló volt, és még ráérsz, de azért sanszos, hogy lassan szülni fogsz:)
jó jelek, de sajnos nem biztosak.
Én két hete érzem ugyanezt, és már túlhordásban vagyunk... várom a "megváltó" fájásokat. Ha közel laksz a kórházhoz, szerintem csak akkor indulj el, ha már tényleg fáj (olyan mintha belemarkolnának a hasadba és lefelé húznák). Persze ha nyugtalan vagy, inkább menj be, de számolj azzal, hogy akkor is bent tartanak egy-két órát megfigyelésen, ha nincs semmi. NST, ultrahang, vizsgálat és egy órás megfigyelés a minimum. Persze ez rendben van így, csak ne számíts egy sima rutin vizsgálatra.
délutánra elértem a 10perces,majd estére 6-7perces keményedésekig. rohadtul fáj a derekam és erősödött a menzi szerű fájdalom a hasam alján. nem tudok aludni, meg már hányingerem van a sok keményedéstől, gondolom.
reggel bemegyek, nézzen meg a dokim, amúgy is csinálnának nst-t. hát tényleg elég fura, hogy a 'fájás', mármint a keményedés elenyészően fáj csak. nagyon várom már, hogy rendesen fájjon!:-) ez elég viccesen hangzik.... bár már annyira nem vicces, szerda óta ez így nagyon fárasztó.
nem baj, a végén lesz egy babánk!!!! és ez mindent megér! :-)
na mi volt a dokinál?az is lehet,h bent vagy,mert jön a baba?ha igen akkor Gratu és gyors,könnyü szülést neked aztán pedig rengeteg boldogságot és egészséget nektek,ja és sok eröt a baby felneveléséhez:-))))
8hós baby anyuja
Mivel nem írtál, így gondolom már babázol! Gratulálok! sok boldogságot nektek.
K.
sajna nincs szülés, de bent fogtak, ma jöttem haza, azért nem írtam.
éjjel tudtam picit pihenni, és visszaritkultak a keményedések 10-15percre, de nem múltak el és a derékfájásom sem. a doki szerint éretlen a méhszájam (c2100, de már hetek óta), még simán kihúzom jövő hétig, 15re vagyok kiírva.
addig nst másnaponta, és 15én vissza kell mennem, és eldönti, hogy be kell-e feküdnöm.
azt mondta legyek türelemmel...
ahogy írtam is, a fájdalom tökre elviselhető, inkább fárasztó a sok keményedés...
őszintén szólva összeteszem a két kezem, a 39hétig semmi bajom sem volt, de az ég világon semmi! a múlt héten még ablakot mostam.. :-) ennyit igazán kibírok.
viszont írok ki új kérdést a homeopátiás bogyókkal kapcsolatban, mert szedem őket a 36.hét óta a méhszáj felkészítésére a szülésre és azt gondoltam, kellene már lennie vmi hatásnak... ezek szerint viszont nincs. sajna.
köszönöm a válaszokat és a bírtatást, nagyo aranyosak vagytok!!!! további szép napot!! :-)
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,pedig én már azt hittem,h babázol!na nincs vész,majd akkor gondolunk rád 15.én!addig meg tarts ki,hamarosan a karjaidban tarthatod a kismütyürt
8hós baby anyuja
Hát kitartás :) nekem a málnalevél tea bevált, 8-án kezdtem inni, 12-én szültem :)
K.
szia, a masodik valaszolo vagyok ujra. Amikor irtam, ugyanabban a cipoben jartunk, csak azt hiszem en beeloztelek :) a valasz utan nehany oraval mgejotttek a varva vart fajasok, es este 10re meg volt a kislanyom! Nagyon hirtelen jott, mire beertunk a korhazba harom ujjnyi voltam, es naaagyon fajt :)
most mar par napja itthon vagyunk, mindketten egeszsegesen. Neked is kivanom, hogy ilyen gyorsan es siman jojjon a megvaltas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!