Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ebből lesz szülés? Mikorra...

Ebből lesz szülés? Mikorra számíthatok, hogy rendes fájásom lesz? 25-30percenként vannak jóslóim, de "csak" keményedek, enyhén fáj, ahogy azt érzem, hogy a baba nyomja a szeméremrészemet és nyilall a hüvelyemben.

Figyelt kérdés

Ez tegnap este óta van, fél óránként pisilni járok és többször voltam nagywc-n is, folyton pukizok. Csak a derekam fáj nagyon 1 napja +most reggeltől, mintha "megjött volna" érzés.a baba mocorog,bár kevésbé aktív. 39hetes vagyok és elment már a nyákdugóm is másfél hete...kicsit zavar, hogy a "fájásom" nem fáj.

lehet, hogy csak elrontottam a hasam, azért a sok puki, kis-nagydolog, és hányinger?

2010. ápr. 8. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek fáj a fájás, ha sűrűbben keményedsz, és rendszeressé válik, azért bemennék a dokinak megmutatni magam, mert fájdalom nélkül is vajúdott már sok mindenki (a mázlisták:D)

Mássz be meleg víz alá, és figyelj, ha elmúlik a keményedés, akkor jósló volt, és még ráérsz, de azért sanszos, hogy lassan szülni fogsz:)

2010. ápr. 8. 10:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

jó jelek, de sajnos nem biztosak.

Én két hete érzem ugyanezt, és már túlhordásban vagyunk... várom a "megváltó" fájásokat. Ha közel laksz a kórházhoz, szerintem csak akkor indulj el, ha már tényleg fáj (olyan mintha belemarkolnának a hasadba és lefelé húznák). Persze ha nyugtalan vagy, inkább menj be, de számolj azzal, hogy akkor is bent tartanak egy-két órát megfigyelésen, ha nincs semmi. NST, ultrahang, vizsgálat és egy órás megfigyelés a minimum. Persze ez rendben van így, csak ne számíts egy sima rutin vizsgálatra.

2010. ápr. 8. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
3 sima szülésem volt.egyiknél sem volt erős fájásom.a 4.-diknél a rendelőből vittek el.pedig csak keményedett nekem is a hasam.meg épp hogy görcsöltem.szerintem nemsokára babázhatsz.könnyü szülést és boldog babázást.
2010. ápr. 8. 14:08
 4/11 A kérdező kommentje:

délutánra elértem a 10perces,majd estére 6-7perces keményedésekig. rohadtul fáj a derekam és erősödött a menzi szerű fájdalom a hasam alján. nem tudok aludni, meg már hányingerem van a sok keményedéstől, gondolom.

reggel bemegyek, nézzen meg a dokim, amúgy is csinálnának nst-t. hát tényleg elég fura, hogy a 'fájás', mármint a keményedés elenyészően fáj csak. nagyon várom már, hogy rendesen fájjon!:-) ez elég viccesen hangzik.... bár már annyira nem vicces, szerda óta ez így nagyon fárasztó.

nem baj, a végén lesz egy babánk!!!! és ez mindent megér! :-)

2010. ápr. 9. 02:33
 5/11 anonim ***** válasza:

na mi volt a dokinál?az is lehet,h bent vagy,mert jön a baba?ha igen akkor Gratu és gyors,könnyü szülést neked aztán pedig rengeteg boldogságot és egészséget nektek,ja és sok eröt a baby felneveléséhez:-))))

8hós baby anyuja

2010. ápr. 9. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Mivel nem írtál, így gondolom már babázol! Gratulálok! sok boldogságot nektek.

K.

2010. ápr. 9. 21:46
 7/11 A kérdező kommentje:

sajna nincs szülés, de bent fogtak, ma jöttem haza, azért nem írtam.

éjjel tudtam picit pihenni, és visszaritkultak a keményedések 10-15percre, de nem múltak el és a derékfájásom sem. a doki szerint éretlen a méhszájam (c2100, de már hetek óta), még simán kihúzom jövő hétig, 15re vagyok kiírva.

addig nst másnaponta, és 15én vissza kell mennem, és eldönti, hogy be kell-e feküdnöm.

azt mondta legyek türelemmel...

ahogy írtam is, a fájdalom tökre elviselhető, inkább fárasztó a sok keményedés...

őszintén szólva összeteszem a két kezem, a 39hétig semmi bajom sem volt, de az ég világon semmi! a múlt héten még ablakot mostam.. :-) ennyit igazán kibírok.

viszont írok ki új kérdést a homeopátiás bogyókkal kapcsolatban, mert szedem őket a 36.hét óta a méhszáj felkészítésére a szülésre és azt gondoltam, kellene már lennie vmi hatásnak... ezek szerint viszont nincs. sajna.

köszönöm a válaszokat és a bírtatást, nagyo aranyosak vagytok!!!! további szép napot!! :-)

2010. ápr. 10. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,pedig én már azt hittem,h babázol!na nincs vész,majd akkor gondolunk rád 15.én!addig meg tarts ki,hamarosan a karjaidban tarthatod a kismütyürt

8hós baby anyuja

2010. ápr. 12. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát kitartás :) nekem a málnalevél tea bevált, 8-án kezdtem inni, 12-én szültem :)

K.

2010. ápr. 12. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:

szia, a masodik valaszolo vagyok ujra. Amikor irtam, ugyanabban a cipoben jartunk, csak azt hiszem en beeloztelek :) a valasz utan nehany oraval mgejotttek a varva vart fajasok, es este 10re meg volt a kislanyom! Nagyon hirtelen jott, mire beertunk a korhazba harom ujjnyi voltam, es naaagyon fajt :)

most mar par napja itthon vagyunk, mindketten egeszsegesen. Neked is kivanom, hogy ilyen gyorsan es siman jojjon a megvaltas :)

2010. ápr. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!