5hete szültem, végre elmúlt a vérzésem, így elrendeztem magam alul. Megnéztem a tükörben magam, és elszörnyedtem amit láttam? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nos amit láttam, azt hittem rosszul látok. A punim olyan mintha ki lenne fordulva!!! :( Elnézést, hogy ilyenek írok, de tényleg olyan, mintha a belseje ki lenne fordulva. Ez normális? És ha igen, akkor mikor húzódik, vagy múlik el? Nektek is ilyen volt?2011. jan. 31. 16:54
1/12 anonim válasza:
Teljesen normális, ne aggódj. Én 1 éve szültem, de már egy jó ideje olyan mint régen. Én is azt hittem rosszul látok, aztán egy ideig nem is néztem magam tükörben:)
Meg van dagadva, hisz azért Te is összetörtél belülről, amikor kibújt a picuri.
2/12 anonim válasza:
Igen,én is hasonlóképp jártam,mint te és ledöbbentem a látványtól,de nyugodj meg,pár hónap és rendeződni fog.Úgyhogy türelem!És gratula a babához!
3/12 anonim válasza:
Én is így voltam. Elég ijesztő látványt nyújtott, de kb. hat hónap alatt rendeződött. Mikor mentem a 6 hetes kontrollra kérdeztem a dokitól, hogy mit kéne tenni, mert borzasztó, ami lent van. Megvizsgált, és megkérdezte mi a probléma, szerinte szépen rendeződött minden, egyáltalán nem látszik meggyötörtnek. Hát, fene a gusztusát! ;) Nekem egyáltalán nem tetszett a látvány!
4/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ugyanígy voltam. Én 5 hónapja szültem, és még mindig elég "érdekes" a helyzet, de azért már látszik, hogy vmi visszahúzódás megindult...remélem 1-2 hónap múlva visszaáll a rend! :-)
5/12 anonim válasza:
Én is 5 hete szültem, már nálam sincs vérzés, és pont ma gondolkoztam rajta, hogy "le" kellene kukkantani egy tükörrel.
De ahogy olvastam a válaszokat, inkább még nem. :-)
6/12 anonim válasza:
hát én sose gondoltam hogy tükrözzek de kíváncsi vagyok lehajolok és megnézem fuuuuj!
7/12 anonim válasza:
Nekem a férjem előbb megnézte mint én magamnak,és neki tetszett XD Azt mondta szép,olyan mint rég XD Én azért meglepődtem,de nem volt csúnya. Persze olyan már sosem lesz mint annak előtte.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy így járjak. Jövőhéten megyek én is 6hetes controllra, hát kivi vagyok mit mond a doki. És vajon nem fog a behatolásnál gondod okozni, hogy ilyen a "szerkezete"?
2011. febr. 1. 06:39
9/12 anonim válasza:
Csak ámulok és bámulok, én két gyereket szültem, de kívülről nem látszott semmi elváltozás. Na jó az első után nagyon haematómás voltam, csupa kék- zöld folt (még a fenekem is) de 1-2 hét alatt felszívódott, a második után nem látszott semmi, pedig megnéztem rögtön azután, hogy hazajöttünk a kórházból.Igaz nem volt gátmetszésem se.Persze hajszálra olyan mint régen már sose lesz:)
10/12 anonim válasza:
Na, én is megnézem akkor, pont 5 hét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!