Babát tervezünk és a MÁV Kórházban szeretnék szülni. Hogyan lehet ott orvoshoz kerülni konkrétan?
Szia!
Én magánrendelésre járok egy dokihoz akinél a MÁV-ban lehet szülni.
Az orvosom egyébként a volt Honvéd kórházban dolgozik és mivel már ÁEK van összevonták a kórházakat így van az,hogy a MÁV-ba került a szülészet.
Gödön lakom egyébként tehát az nem számít, hogy területileg hová tartozol az orvosod a lényeg.
Valami jó dokit kéne kerítened. Bemehetsz rendelési időben vagy a honvédba vagy a mávba ahhoz aki épp rendel és kipróbálod, hogy szimpi-e. De jobb lenne ha kapnál valakitől tippet, hogy kihez érdemes menni.
Köszi.
Itt már kaptam tippet. :)
Próbáltam a Rendelőintézetben orvost, nagyon nem jött be!
Igaziból azt szeretném tudni, hogy egyszerűen "besétálhatok" a kórházba, hogy szeretnék ennek az orvosnak a páciense lenni, vagy csak a Rendelőintézeten keresztül megy. Pontosan mi a menete ennek?
Első válaszoló vagyok.
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed.
Az orvost kell felkeresned mindegy, hogy hol. Ahol rendel.
Ha van már valaki akit szeretnél akkor tudd meg mikor és hol rendel és menj el hozzá.
Szia!
Én a Szigeti doktornőt ajánlom nagyon,barátnőm is nála szült és én is ott fogok.Tüneményes,okos és EMBER!:)
Neked amugy kit ajánlottak?Hátha ismerem.
Köszi, de ugyanarról a MÁV kórházról beszélünk? Én a VI. kerületire gondoltam, és a honlapjukon nem láttam ilyen nevű orvosokat. ?
Amúgy az ajánlás nem személyes, itt olvastam...
Szia!
Az esetek többségében a választott orvosodhoz a magánrendelőjébe mész.
Én az első gyerekemet ott szültem (Dr. vermes Gábor - részlegvezető főorvos), és a másodikkal is hozzá járok.
Amikor megkaptam a telefonszámát (az előző nőgyógyászom irányított hozzá, mert ő onkológus nőgyógyász, és nála nem szülhettem), egyből a magánrendelésére hívott. De hát egy kórházban, egy ismeretlen orvost, hogy is találhatnék meg? (Kicsit problémás.)
Szóval, beszéltünk telefonpn (a barátnőm is nála szült), szimpatikus volt, és ennyi. Annyira jók voltak a tapasztalatai, hogy a másidikat is "vele" várom.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!