Azt hallottam, hogy ha apás szülést tervezünk (a férjem is bent lesz), akkor menni kell tanfolyamra egy pár alkalommal. Ez mit takar? Milyen tanfolyam ez? Mit kell ott csinálni?
Figyelt kérdés
Mikor kell oda jelentkezni?
Aki már volt ilyenen az írjon már, légyszi! Előre is köszönöm.
Üdv.: 23 hetes kismama
2008. febr. 5. 19:06
1/8 anonim válasza:
Én Szombathelyi vagyok,de ilyen kikötés nálunk nincsen és nem is hallottam róla. Nekünk nem kell menni semmilyen tanfolyamra. Szerintem ez hülyeség,de azért kérdezz utánna az orvosodnál. Gratulálok a babához :)
2/8 anonim válasza:
Szia! Én is így szeretném, és azt hallottam hogy régen így volt, de már nem kell, simán bemehet apuka, de azért a dokidnál kérdezz rá, hátha nálatok másként működik.
15 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Szia! A sógornőm 2 napja szült, az apuka pedig hirtelen döntött úgy, hogy bemegy, szóval ők nem voltak tanfolyamon, és nem is hallottam ilyenről.
Jó babavárást:)
4/8 anonim válasza:
Érdekes. Velem anyukám volt bent, egyszerűen szólt, hogy be szeretne jönni, és már jöhetett is. Nem volt választott doki, meg semmi, egyszerűen csak bementünk, és kész.
5/8 anonim válasza:
Nem kell tanfolyam, csak bementek és kész!!!
6/8 anonim válasza:
Szia! Én Nyíregyházi vagyok és nálunk kell a tanfolyam!! 3 alkalom és 3000ft.
7/8 anonim válasza:
Szia! Ne izgulj, TÖRVÉNY ÍRJA ELŐ, hogy 1 hozzátartozód bent lehet a szülésnél, nem kell tanfolyamon részt venni. Ahol én fogok szülni, ott is azt mondták,hogy azt szeretik ha az apuka is eljár a tanfolyamra, ami érthető, de mi mégsem járunk...
Jó babavárást!
8/8 anonim válasza:
Nekünk is mondták hogy részt kell venni, három alkalom van eredetileg de a doki azt mondta egyre is elég elmenni. Ingyen van ( legalábbis Debrecenben ) és őszntén szólva engem megnyugtatott, mert megmutatták a szülőszobát, az újszülöttosztályt, kórtermeket. Az ember tudja hova fog kerülni, mit fognak vele csinálni, mindent részletesen elmondanak. Szóval nekem hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!