Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tettem fel olyan kérdést,...

Tettem fel olyan kérdést, hogy meddig lehet anyatejet leadni. Mindenki azt írta, nincs meghatározva, most mégis azt mondják, hogy itt Kecskeméten csak a baba 8 hós koráig lehet. Akkor most hogy van ez? Máshol miért lehet tovább is?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 11:40
1 2
 11/11 anonim válasza:

Látom régi a topic,de azért leírom a véleményem,hátha hasznos.A kecskeméti anyatejgyűjtő amúgy is érdekes.Én is adok le,de sokszor kiakasztottak már. A tejleadó anyukát teljesen hülyének nézik,annyira szájbarágósan magyaráznak mindent.Arról nem beszélve,hogy napi min. 2,5 dl,amiért kimennek.Ha nincs meg,megy a rinya.Ellenben,Pesten, ha 2naponta megvan 2 dl,azért is kimennek. Viszont Kecskeméten nem lehet ezt megoldani.Csak akkor járnak ki érte,ha mindennap megvan,nem lehet pl. 2naponta. Ha esetleg vmi közbejön,és nem szólsz fél8ig ,(jelzem baromi nehéz őket elérni telefonon),akkor is kimegy a sofőr,mert állítólag nem tudnak már neki szólni!!!KÖNYÖRGÖM!!!!2012-BEN NEM TUDNAK NEKI SZÓLNI???Nem hiszem el,h nincs mobilja!

De azért jó lenne,ha bevinném,mert nagy szükség van rá!!!Persze,30 km-ről, kocsi nélkül gyerekkel,csak h nekik jó legyen. Sajna annyit azért nem fizetnek,hogy így is megérje.

Szóval kicsit érdekes a kecskeméti anyatejgyűjtő.

Ha tehettem volna háztól-házig adok,de sajna nem találtam anyukát,akinek kellett volna.És úgy vettem észre, hogy sajnos a gyerekorvosok is jobban preferálják a tápszert!!Megdöbbentő mennyi gyerek tápszeres.Tanácsadáson alig van anyatejes gyerek. Rám meg úgy néztek,mint aki a Marsról jött,mikor fél éves vizsgálaton mondtam,h csak tejet kapott,és ma sem kell neki táp! Hihetetlen!

2013. jan. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!