Segít a málnalevél tea? Mennyit fogyasszak belőle egy nap? 36 heteske
Én naponta 2 bögrével ittam, reggel és este.
Nincs bizonyítva hogy segít, de nekem bevállt.
A lányomat császárral szültem, mert nem tágultam 1 ujjnyinál jobban, a kisfiamat viszont sikerült megszülni rendesen. A lányomnál még nem hallottam a teáról(6 éve), a fiammal viszont ittam.
Nem biztos, hogy ezért sikerült, de ártani nem árt:)
Sok sikert, és könnyű szülést kívánok neked.
2 bögrével ittam naponta + szedtem a homeopátiás bogyókat.
Szinte gyorsan megszültem és egy varratom lett.
Szerintem nekem segítettek.
Könnyű szülést!
Ártani nem ártasz ha iszod.
Ugyanaz a véleményem, mint a többieknek. A szülésznőm szerint is, ártani nem árt. Napi 2 bögrével iszom, reggel és este 1 teáskanálnyi füvet forrázok le 15 percig. A 36. héttől iszom, holnaptól leszek a 40. hétben. Plusz én is szedem a homeopátiás bogyókat. Hiszek bennük, hisz az ellenkezője sem bizonyított, aki azt állítja, hogy nem használ, az honnan tudja, hogy ezek nélkül mennyit szendvedett volna?! Nekem a 17 éve tartó súlyos allergiám is meggyógyította a homeopátia, ott tartok, hogy nem szedek rá semmit.
Sok sikert kívánok Neked!
Sziasztok!
Ti szerencsések voltatok akkor... Igaz, én a 38. héttől ittam napi egy csészével 40+1 napra szültem, de 11 órát vajúdtam, mire nagy szenvedés árán meglett a kislányom. Mi lett volna, ha nem iszom?! Ettől függetlenül a következő babánál is fogok inni, csak majd akkor előbb kezdem el (36.hét).
Boldog babvárást, és könnyű szülést!
23 napos kiscsaj anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!