Mi a tapasztalatotok Dr Faludi Pálnál való szülésről?
Figyelt kérdés
Nagy orvosválasztó dilemmában vagyok.... Segítsetek kérlek!!!2011. jan. 19. 18:05
11/16 anonim válasza:
Nagyon jó doki:) Én is nála születettem,lányom is nála született.(szintén 25éve) Kedves első te mikor születtél?
12/16 A kérdező kommentje:
Juj.. most doktor úr beparáztatott h lehet beteg lesz a babám... Pfff... az összes genetikus (akinél jártam) mindenki azt mondta h nyugi, semmi baj nincs.. De Ő a 30 éves "birodalmi lépegető" gépével megmondta a frankót.. Pffff....
2011. febr. 16. 15:29
13/16 anonim válasza:
na, akkor te is megtapasztaltad, milyen "jó fej". szerintem menj át máshoz, nem éri meg az idegeskedést, amit okoz a stilusával, meg azzal, hogy feleslegesen paráztat.
nem ismerek sok orvost, de a kerületben még Balogh Tibort tudom ajánlani. én hozzá járok az sztk rendelésre. mindig segitőkész, ugyanakkor nem is túl mézes-mázos. pont olyan, amilyen orvost szeretnék. legalábbis az énhozzám ez a hangnem áll közel.
14/16 anonim válasza:
De azért neki megvan a gyakorlata a babákhoz! Azt mondta multkor nekem h 3ezer baba született nála!
15/16 anonim válasza:
Szia!
Első vagyok! Én 85. dec. 16-án születtem a Faludinál!:)
16/16 anonim válasza:
Szia! én pedig 85.szeptember 16-án:) Ha gondolod irj emailt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!