37hetes terhes vagyok, már nagyon várom hogy megszüljem a kicsikémet! Ti is igy voltatok?
Így bizony :))) Nekem első baba volt ezért nem tudtam mire számítsak, de jobb is volt. Ha tudtam volna előre, hogy ilyen kemény meg hosszú lesz akkor lehet nem vártam volna annyira :D Nyugi, semmi baj nem lesz. Az első kettővel sem volt semmi baj, akkor a harmadikkal mért lenne? :) Tapasztalt vagy, erős, egészséges nő vagy aki egy erős egészséges csodaszép babát fog szülni :) Ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz!
Könnyű szülést és a legjobbakat nektek :)
Szia!Én is a harmadik babámat várom igaz én még csak a 31 hetes vagyok de néha már rám is rám tör,hogy de jó lenne már megfogni.De tudom neki még bent van a helye.Én soha nem féltem a szüléstől,most sem félek pedig már tudom mi vár rám!Szerintem ezek az érzések minden kismamában felötlenek ez természetes.Próbálj pozitívan a dolgokhoz állni.Nem lesz semmi baj!
31 hkm
Jajj!!! Terhesen tilos híreket nézni a tv-ben meg ilyen rémsztorikat olvasgatni!!!
Ne aggódj, semmi baj nem lesz, hidd már el! :)) De! Ha folyamatosan ilyen hülyeségekkel traktálod magad akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy "bevonzod" a rossz dolgokat! Ezért mondom, hogy TILOS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!