Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37hetes terhes vagyok, már...

37hetes terhes vagyok, már nagyon várom hogy megszüljem a kicsikémet! Ti is igy voltatok?

Figyelt kérdés
3.babámat várom,de már nagyon,szinte már akarom a fájásokat:)nagyon szeretném már a kezemben fogni a kicsikémet,igaz mindkét lányomat nehezen szültem,de egy kicsit félek nehogy valami baj legyen.ez nem baj?
2011. jan. 18. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem!Én a kiírt időpontban szültem,és azt kívántam bárcsak tartott volna még az áldott állapot:)
2011. jan. 18. 18:35
 2/9 kisnita ***** válasza:

Így bizony :))) Nekem első baba volt ezért nem tudtam mire számítsak, de jobb is volt. Ha tudtam volna előre, hogy ilyen kemény meg hosszú lesz akkor lehet nem vártam volna annyira :D Nyugi, semmi baj nem lesz. Az első kettővel sem volt semmi baj, akkor a harmadikkal mért lenne? :) Tapasztalt vagy, erős, egészséges nő vagy aki egy erős egészséges csodaszép babát fog szülni :) Ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz!

Könnyű szülést és a legjobbakat nektek :)

2011. jan. 18. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
kösy szépen a válaszokat:)hát remélem!!!!!
2011. jan. 18. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vártam...az első babát kicsit túlhordtam,a 2.-nál nem kellett sokat várnom,37+3 hetesen született meg(3090 gramm és 53 centi volt,makk egészséges),3 óra alatt(igaz,az első is "csak" 4 óra volt).Könnyű,gyors szülést!
2011. jan. 18. 22:34
 5/9 TKI Ibolya ***** válasza:

Szia!Én is a harmadik babámat várom igaz én még csak a 31 hetes vagyok de néha már rám is rám tör,hogy de jó lenne már megfogni.De tudom neki még bent van a helye.Én soha nem féltem a szüléstől,most sem félek pedig már tudom mi vár rám!Szerintem ezek az érzések minden kismamában felötlenek ez természetes.Próbálj pozitívan a dolgokhoz állni.Nem lesz semmi baj!

31 hkm

2011. jan. 19. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon akartam, és 37+4 naposan meg is indult a szülés. Szerintem azért, mert annyira akartam minden nap.
2011. jan. 19. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyiknél sem.
2011. jan. 19. 18:04
 8/9 A kérdező kommentje:
kösy a sook választ és a bátorito szavakat!én sem a szüléstöl félek,föleg a a harmadiknál már tudom mire számitsak!csakhát egy kicsit attol hogy mindig hallok valamit hogy meghalt egy kismama szinte minden hétn,és ettöl egy kicsit parázok..
2011. jan. 20. 10:12
 9/9 kisnita ***** válasza:

Jajj!!! Terhesen tilos híreket nézni a tv-ben meg ilyen rémsztorikat olvasgatni!!!

Ne aggódj, semmi baj nem lesz, hidd már el! :)) De! Ha folyamatosan ilyen hülyeségekkel traktálod magad akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy "bevonzod" a rossz dolgokat! Ezért mondom, hogy TILOS!!!

2011. jan. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!