Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves kicsikémet túlságosan...

Fél éves kicsikémet túlságosan is érdekli a TV. Eléggé rá van tapadva, tapasztalatok? Nálatok is van ilyen? Mit tegyek? (azon kívül hogy kikapcsolom)

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 09:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy kikapcsolod, semmit. Nem ébred éjjel sokszor?
2010. okt. 23. 09:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Az enyémet is érdekli. Engem nem zavar, mondjuk nem is megy sokat, akkor kapcsolom be, ha vasalok, és így tudok dolgozni a babától. Azért ne menjen egész nap, kell, hogy más is lekösse.
2010. okt. 23. 09:43
 3/17 anonim ***** válasza:

A kisfiam 17 hós és nagzon szereti a mesét DVD nézi, nézné egész nap. Sokszor kiköveteli magának. Nem nagyon örülök neki.

Kedves Első!

Lehet összefüggés az éjszakai ébredés meg a mese nézés közt? Mert a kicsim mostanában rengeteget ébred ami fárasztó. Lehet meg kellene tőle vonnom a mese nézést?

2010. okt. 23. 09:50
 4/17 A kérdező kommentje:

Van összefüggés a tv és az éjjeli többször ébredés között?

Nem, amúgy mi nem kelünk éjjel! De érdekel amit írtál!

2010. okt. 23. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
09:50: igen, sajnos az ő idegrendszerüknek még nagyon megterhelő a sok villódzó kép, éjjel próbálják feldolgozni a rengeteg információt, de a tv túl sok, így nyűgösek és rosszul alszanak. nem minden baba, de sokan. az én fiam is nézné, de tudom, hogy akkor éjjel óránként fog ébredni, így nem hagyom. illetve még annyit, hogy a bebe tv pl. nem rossz, direkt nincsenek gyors, éles váltások.
2010. okt. 23. 09:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Hasznos volt, köszi!
2010. okt. 23. 10:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, hogy van összefüggés a tv és az éjszakai ébredés között. Eszembe nem jutott volna. A 8 hós lányom sokszor felsír mostanság éjjel(nem a foga) és nem bírtam rájönni, hogy mi a gond. Ő nem nézi a tv-t folyamatosan, de egész nap be van kapcsolva. Hmm, ki tudja, lehet, hogy ez a gond.
2010. okt. 23. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ezen én is meglepődtem, bár logikusan hangzik. Az én 9 hós kislányom is egyre többször felsír éjjel, bár rögtön vissza is alszik egy korty víz után meg a cumiját visszaadom neki.

Az egészben az az irónia, hogy mi nem is szoktunk tvzni, de a kicsinek van egy dvd-je a minimaxról vettük fel: gyerekdalok és mondókák vannak rajta, fél óra kb. Ezt megnézni minden nap legalább egyszer, amikor főzök vagy vasalok. Muszáj vagyok ezt tenni, mert egyébként rángatja a vasalódeszkát vagy kúszik a konyhában a hideg kövön és kukázik meg nyalogatja a padlót....

2010. okt. 23. 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát, akkor az én lányom a kivétel....Ő napjában van, hogy egy órát is nézi a tv-t, persze nem folyamatosan. Este a vacsi tejet mindig mese mellett issza meg. 8 hónapos. Mondjuk LCD tv-t néz (nem villog) és csak a Baby Tv-t. Ami ugye ugyanolyan lassú, mint az a Bebe tv. És ő 10 hetes kora óta nem ébred éjjel, csak nyáron a nagy melegben kelt inni.
2010. okt. 23. 11:56
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk születése óta megy a tv szinte egész nap, mivel egyedül vagyok a nap nagy részében. Egy éves a fiam, első naptól átalussza az éjszakákat, nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós gyerek. Hiába megy a tv, nem érdekli, csak a reklámokat nézi, azt sem mindíg.
2010. okt. 23. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!